Om Love.dk


Om Love.dk®
Love® er et seriøst mødested for alle, der søger kæreste, venner/veninder eller chat og debat.

Kvalitet
Vores erfarne kundeservice-team kontrollerer alle nye profiler og billeder. Det er din sikkerhed for en god og seriøs oplevelse på Love.dk.

Fortrolighed og sikkerhed
Alle data på Love.dk behandles fortroligt og sikkert.

Som ingen andre mødesteder
Love.dk er det mest avancerede mødested i Danmark. Fx. har vi webcam-chat hvor du anonymt kan se og tale med andre medlemmer .

Det virker!
Mange har fundet en kæreste via Love.dk. Et af de par der er blevet gift har fortalt deres historie i Go'Aften Danmark på TV2. Vi hører dagligt fra personer der har fundet en kæreste via Love.dk.

Tekniske krav
Love.dk fungerer på computere med en opdateret browser der understøtter HTML5. Fx. Microsoft Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari eller Opera. Love.dk fungerer også på nyere smartphones og tablets, fx. iPhone, iPad og Android.

Ejerskab
Love.dk ejes og udvikles af det danske firma TestHouse ApS. Vi ejer også HOT.dk, der er et datingsite målrettet personer under 25 år.

Vores mange års erfaring med udvikling af brugervenlige og avancerede IT-systemer, er med til at sikre en meget høj kvalitet og stabilitet på Love.dk.

Opstart
Love.dk gik online d. 30. september 2002.

Copyright
Love.dk®, Love® og LoveCard® er beskyttet af Lov om Ophavsret og er registrerede varemærker. Intet må kopieres eller vises andre steder uden skriftlig tilladelse fra Love.dk.

Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.