Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Woodpecker

Jeg er en mand på 63 år der søger kæreste.
Bopæl: Sydjylland (6600)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 168 cm
Vægt: 70 kg

Sidst på: 14 timer siden

Lever siden op til sit navn?

Hvor er det dejligt, at du kiggede nærmere på min profil. Håber du efterlader noget, som tilkendegiver din identitet.

Skulle det ikke være muligt af finde en ligesindet, der kan acceptere vore forskelligheder, og udnytte dem til fælles styrke.

Jeg er aktiv som motionist. Løber og cykler en del. Og følger nøje med i travsporten på BillundTrav. Ses vi?

Mangler een at opleve verden sammen med. En oplevelse, man ikke kan snakke med andre om efterfølgende, er kun en halv oplevelse.

Jeg har haft samme arbejdsplads nu siden 1988 og adskillige perioder samme sted tidligere. Siden 2010 har jeg været i flexjob med 19 timer ugentlig pga. en blodprop i hjernen i 2008. Bortset fra at fysikken ikke er helt så god som før sygdommen og jeg hurtigere bliver mentalt træt, fungerer jeg udmærket og klarer mig uden hjælp i dagligdagen.

Jeg har et afslappet forhold til materielle goder, men ser mere på andres og egen væremåde. Mit liv bygger på sund fornuft og logik. Vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig.

Min ordenssans lader noget tilbage at ønske. Jeg siger: Hellere lidt skidt i krogene end et rent helvede. Og hvor der er edderkopper, er der også liv. Men du må gerne være den, der motiverer mig til at få bedre styr på rodet.

Jeg søger hverken uforpligtende erotik eller uforpligtende snak.

Et foto vil absolut være en fordel, men tro ikke, det virker fremmende, hvis det første man ser er en cigaret, en piercing eller tatovering.

Fra min bopæl kan jeg søge indenfor 5 af love.dk's regioner og stadig have en afstand på under 50 km, som kan være en rimelig afstand. Men der kan også sagtens blive over 100 km, hvilket kræver at begge parter kan og vil gøre noget for at få et forhold til at holde. Jeg vil gerne have mulighed for at der er mulighed for at ses, hvis pludselig tingene brænder på.

Lad os få gang i et liv.

Jeg rejser meget. Jeg holder normalt to gange to ugers ferie sommer/sensommer og to enkelt ugers ferie om vinteren. Som regel er jeg af sted en uge ad gangen 2-4 gange årligt. Ofte busrejse, men Berlin har jeg besøgt nogle gange med DSB Orange, arrangeret på egen hånd.

Aktuelt efteråret 2017 planlægger jeg en lidt længere rejse til den sydlige halvkugle i januar  2018. Australien er mit drømmemål, men mit bedste tilbud er p.t. en 10 dages tur til Sydafrika med bustur rundt til forskellige byer, nationalparker og andre seværdigheder. Jeg har fået et favorabelt tilbud, som gør, jeg kan komme rundt for 12000 kr, men de 1900 udgør tillæg for enkeltværelse. Spørg hvis du vil vide mere. :-)

 

 

Jeg søger

En rar kvinde at dele oplevelser med.

Ikke nødvendigvis bofællesskab, men det er skønt nu og da at blive vækket af den snorkende lyd eller andre lyde eller aktiviteter. 

Løbeture og cykelture er alletiders.

Er mere til storbyferie og busture end til daseferie.

 

Udvidet

Hårfarve: Skaldet
Kropsbygning: Almindelig
Øjenfarve: Blå

Personlighed: Afslappet, besværlig, diskussionslysten, doven, forsigtig, følsom, gammeldags, grinende, hidsig, humoristisk, intellektuel, kedelig, klassisk, kritisk, kærlig, naiv, negativ, omfavnende, perfektionistisk, provokerende, rar, speciel, stille, struktureret, tilbageholdende, tænksom, videbegærlig, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Stenbuk
Rygning: Ikke ryger
Øl & spiritus: Af og til

Antal børn: Ingen

Uddannelse: Kort videregående
Beskæftigelse: Andet

Hobby/Interesser: Computer, familie, friluftsliv, sport
Musik: Dansktoppen, disco, elektronisk, pop, rap, rock
Film: Action, drama, erotik, eventyr, familiefilm, gyser, komedie, krimi
Foretrukken kost: Nationale retter, italiensk

Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.