Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

DenRomantiskeFyr

Jeg er en mand på 43 år der søger kæreste.
Bopæl: Vestsjælland (4200)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 186 cm
Vægt: 93 kg

Moden mand søger kæreste.

Hejsa

Jeg hedder Martin Hansen, er en sød, kærlig, stille og rolig, og moden fyr på 42 år fra Slagelse. Jeg er en empatisk fyr der er nem at snakke med, og god til at lytte. Og så er jeg en meget romantisk fyr, mere romantisk end gennemsnittet af mænd. Så er du selv en meget romantisk kvinde som elsker en god middag med vin til og hygge med levende lys og en romantisk film på dvd’en så er det da helt sikkert mig du skal have fat i. Jeg er også god i køkkenet, nyder at lave mad, (laver danmarks bedste spaghetti kødsauce) og kan lide at bage. Og så elsker jeg at grille store bøffer på grillen om sommeren.

Derudover så har jeg mange forskellige interesser. Så som film og musik (har en stor samling af gamle danske film) og så bruger jeg en del af mine vågne timer på pc og internettet, samt ser lidt fjernsyn, når der ellers er noget der er værd at se, nogen af mine favoritter på tv, er nok Bonderøven alias Frank Ladegaard Eriksen, og Politi jagt om færdselspolitiet i Midt, og Vestsjællands politi med Vlado Lenz og Henrik som er eksperter i at opsnuse sprit billister.

Jeg er født i løvens tegn, så det er derfor vigtigt for en god kemi at du er født i et af følgende stjernetegn. Løve, vædder, skytte, vandmand, vægten, eller tvilling. Jeg er ikke jordens kønneste fyr, så hvis du syntes min profil lyder interessant, og kan du acceptere mit profilbillede, Så jeg lover at du ikke vil gå helt forkert i byen, for jeg er en rigtig sød og kærlig fyr. Så det vil handle om at skrive lidt herinde, måske senere gå over på sms eller ringe sammen og så mødes på en date til sidst og gerne flere dates efter hinanden, gerne som venner i begyndelsen, så kan vi sammen se om der vil være basis for at bygge et forhold op. Drømme dates for mig, ville være at mødes og være sammen en hel dag, fra formiddag til sent aften, og med restaurant besøg til aften, og så måske ende hjemme privat hvis der er en god kemi.

 

 

 

 

 

 

Jeg søger

Jeg søger en sød og dejlig feminin og romantisk DANSK kvinde til et fast forhold, da savner tosomheden, en kæreste at kunne lave noget god mad til og spise sammen med, en at gå i byen og spise på restaurant eller tage i biffen med. En og blive gammel sammen med. Men også de intime ting savner jeg meget, at gå hånd i hånd, at flette fingre imens man se en god film, en at vågne op med om morgenen, eller en at gå i bad med og have sex med.

Mine få ønsker til dig som kvinde er:

30 – 45 år.

Normal af bygning.

Max D skål i bh.

Feminin og romantisk anlagt samt glad for sex.

Ikke ryger eller E ryger.

Du har kørekort og gerne bil.

Kærlige hilsner fra Martin

Udvidet

Hårfarve: Blond
Kropsbygning: Almindelig
Øjenfarve: Blå

Personlighed: Afslappet, charmerende, forsigtig, fræk, følsom, glad, grinende, humoristisk, jakke og slips, kreativ, kærlig, lyttende, omfavnende, rar, rolig, romantisk, sjov, speciel, stille, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Skytte
Rygning: Ikke ryger
Øl & spiritus: Af og til

Antal børn: Ingen
Børn: Ikke hjemmeboende

Politik: Ingen fast politisk orientering

Uddannelse: Ingen
Beskæftigelse: Andet

Hobby/Interesser: Biler, børn, café, computer, familie, film, friluftsliv, håndarbejde, kæledyr, mad & vin, musik, mystik, natur, rejser, samler, shopping, sport, tøj
Musik: Country, dance, disco, pop, rock
Film: Action, dokumentar, drama, erotik, eventyr, familiefilm, komedie, krigsfilm, romantisk, western
Foretrukken kost: Fransk, græsk, italiensk, kinesisk

Venner (1)
 SweetCandy (21)
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.