Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

svane6

Jeg er en mand på 59 år der søger kæreste, venner og sjov og chat.
Bopæl: Sydsjælland (4760)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 176 cm
Vægt: 71 kg

Sidst på: over 1 måned siden

GENTLEMAN & SLAGTERHUNDJeg er et rigtig godt menneske, ømt, nærværende, omsorgsfuld, seriøs, fræk og galant, alt i en skøn blanding,, venskab. kæreste. god snak, sex, og rengøring  ,, jeg indeholder det hele, og med den rette, kan hun få det hele,, dog savner jeg også en ny vennekreds, da min nuværende, ikke er den helt store, efter nogle år i udlandet,,, så skriv og lad os se hvad som sker

Afstand? jeg bor i Stensved, arbejder i Roskilde, har bil, så skulle du bo lidt på afstand, så er der jo aldrig længere end 1 time her på Sjælland, så lad ikke det være et problem, tænk kun på hvad fremtiden bringer.

Har arbejdet i samme firma i 24 år, men så lukkede de i DK og jeg flyttede med til Slovakiet og boede der i 3,5 år, spændende og udviklende,, da jeg kom hjem, var der jo intet arbejde, så jeg fik en mellemleder stilling, som teamleder og der er jeg så nu, og vil arbejde mig frem fra det sted, pt  på aftenhold, men har fået mulighed for daghold, men da jeg jo bare er mig selv, er det helt ok, indtil, jeg måske finder det mere praktisk med andre mødetider.

Har været alenefar, siden datteren var 3, hun er nu en skøn voksen ung dame på 30, som klarer sig godt og jo lever sit eget liv, selvom vores kontakt jo er ret tæt, så har du børn, er det kun dejligt, da jeg er et stort hjemme/familiemenneske.

Lidt om min personlighed,,

Omsorgsfuld, hudærlig, direkte, viljestærk, samarbejdsvillig, erotisk og tager gerne styringen.

Tror på samtalen, som det vigtigste redskab mellem mennesker og respekten for vores forskelligheder.
 

Rejser gerne og nyder det bare at være hjemme, elsker musik, og nyder at der er rent i mit hjem og orden i min økonomi, så nej, jeg køber ikke på afbetaling eller kontokort, så hellere spare op til det man brænder efter.

Velduftende, velfungerende, humoristisk, lidt stædig, hmm, men yder mit til fælleskabet

ALTID ONLINE, MEN IKKE VED PC, SLUKKER BARE IKKE MIN PC. SÅ SVARE NÅR JEG KAN

Jeg søger

Skriv,, måske du er det jeg søger. Dog skal du være et åbent menneske, som værdsætter tolerance og sandheden, være glad for det erotiske univers, med plads til begges ønsker. Du har ingen behov for at forandre mig, ligeledes ønsker du heller ikke at forandres. Du er til tæt snak og mødes gerne hurtigt, da det er i det virkelige liv, man mærker hinanden og fornemmer kemien. Jeg er ikke til small talk, men vil hellere gribe fat i det vigtige, med det samme. Der er samspil, mellem din højde og drøjde og du kan både være til jeans og overaske mig med den lille sorte og du værdsætter personlig hygiejne rigtig højt, jeg skulle jo gerne tændes på dig en onsdag morgen, når du står på badeværelset og børster tænder med svingende numse :-) Jeg glæder mig rigtig rigtigt meget til at lære dig at kende. I denne ligestillingsverden, forventer jeg lige som du, at kontakten kan tages af begge, godt nok er jeg en gentleman og en stor romantiker, men tænk nu, hvis jeg ikke falder over din profil, og inderst inde, har jeg jo også behov for at mærke opmærksomheden og interessen.. Du har billed på din profil, eller vedhæfter et med dit brev, ellers er henvendelse, aldeles unødvendigt, jeg vil se hvem jeg skriver med, dette er bare helt ufravigeligt, det er jo ikke en pc veninde jeg søger Gode tanker Jimmy
"Slagterhund og Gentleman"
 

Udvidet

Hårfarve: Skaldet
Kropsbygning: Almindelig
Øjenfarve: Blågrønne

Personlighed: Afslappet, besværlig, charmerende, fræk, følsom, gammeldags, hidsig, humoristisk, kærlig, lyttende, maskulin, omfavnende, optimist, provokerende, rar, rolig, romantisk, talende, tænksom, udadvendt, viljestærk, Ærlig
Stjernetegn: Stenbuk
Øl & spiritus: Til fest

Antal børn: 1
Børn: Ikke hjemmeboende
Ønsker vedr. børn: Ønsker ikke (flere) børn

Religion: Buddhist

Beskæftigelse: Industri & håndværk

Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.