Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

djursl

Jeg er en mand på 70 år der søger kæreste, venner, sjov og chat og debat.
Bopæl: Østjylland (8963)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 178 cm
Vægt: 80 kg

Sidst på: 2 dage siden

Djursland søger, hygsomt selv/ven/bekendtskaber.

Jeg har meget travlt med at komme igang, ja ja spis nu brød til, jeg skulle jo helst kunne følge med også, indrømmet, jeg kan ikke gennemskue alle konsekvenserne. og har bare en diset anelse om hvordan vej og mål kunne se ud. måske du kan og vil hjælpe med navigation i retning af et levende, udviklende, forpligtende forhold. RIGTIGE venner er bestemt heller ikke til at kimse af.

Jeg er egentlig så glad for min frihed og selvstændighed at det ikke er uden betænkninger at jeg er søgende, på den anden side tror jeg på at det kan flytte bjerge.
Og hvem er jeg så?? puh ha" det er jo ikke nemt, men skønt jeg anser mig selv for doven er det ikke mig der ligger på divaneseren, derimod vil jeg være let at overtale til næsten enhver aktivitet der er betinget af fysisk udfoldelse, desto mindre struktureret jo færre argumenter vil være påkrævet, ja faktisk er det sådan at døgnet har tilbøjelighed til at blive en smule for kort. Så du skal gerne kunne placere dig meget højt på min prioritetsliste.
Iøvrigt kan jeg sige at ærlighed, ædruelighed, retfærdighed, rimelighed og hjælpsomhed ofte indfluerer på mine gøren og laden.
Jeg er meget glad for børn, en legeonkel der desværre sjældent finder jævnaldrende legebørn. ikke særlig huslig. men kan dog fylde i opvaskeren og koge æg uden at de brænder på.
har forresten masser af evner, nogle af dem trænger måske til lidt "starthjælp" andre fungerer som nysmurt symaskine.

Jeg modtager gerne hjælp til

MVH. djursland

Udvidet

Hårfarve: Blond
Kropsbygning: Almindelig
Øjenfarve: Grågrønne

Personlighed: Afslappet, doven, forsigtig, gammeldags, humoristisk, impulsiv, kedelig, lyttende, naiv, rar, tilbageholdende, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Vægt
Rygning: Ikke ryger
Øl & spiritus: Aldrig

Antal børn: Ingen
Børn: Gravid

Uddannelse: Faglært
Beskæftigelse: Ledig

Hobby/Interesser: Biler, børn, camping, friluftsliv, landbrug, natur, politik, samler
Musik: Celtic, country, gospel, andet
Film: Dokumentar, familiefilm, komedie, musical, romantisk, western
Foretrukken kost: Nationale retter

Venner (1)
 Mette93 (27)
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.