Tommy & Vivi's Love-story - Love.dk


Skrevet af  Kundeservice, 46

Publiceret 29-12-2008 kl. 21:04

39920 visninger

Tommy & Vivi's Love-story

Tredje gang var
kærlighedens gang!
 
Af: Franke
 
 
Langt de fleste er bekendt med at lykken, nøjagtig som med kærligheden, er lunefuld - at den eneste ene kun sjældent dukker op, når man er allermest desperat efter at møde netop ham eller hende. 
Til gengæld er der jo heller ikke den smarteste ide i at sætte sig mageligt tilbage i lænestolen for at afvente, at prinsen/ prinsessen på den hvide hest galopperer direkte hen til ens hus og banker på.
For i hvor mange tilfælde, hvis man altså ikke lige har blåt blod i årerne, hænder det nu også lige?
Så under alle omstændigheder er det trods alt godt at have snøren ude.
Om at deltage i ”fiskeriet” i den store dam, indtil den helt rigtige rykker i snøren.
Eller – som et rimeligt alternativ! – måske blot at prøve partnerlykken her på sitet, hvor kun flere og flere voksne danskere gennem årene har fundet frem til deres nye kæreste/samleverske.  
 
På Love over tre omgange
 
En af de snart mange danske singlemænd, der har haft ”snøren i dammen” via Love, er 31-årige Tommy fra Jylland, der er selvstændig erhvervsdrivende.
- Første gang, jeg hørte om Love, var helt tilbage i 2003 – og udover at søge efter kæreste her på sitet, har jeg også haft profil på Dating.
Men Dating var ikke lige mig, fandt jeg hurtigt ud af.  
På Dating var folk generelt en smule for lallende og useriøse.
Så i sidste hånd valgte jeg udelukkende at satse på Love, der var meget mere mit forum, smiler Tommy, der da også har rigtig meget at smile af.
For selv om det skulle tage noget tid, faktisk nogle år, samt et par ikke så seriøse forhold indimellem, så mødte manden i sidste ende via Love sin absolutte soulmate, kvinden for resten af sit liv, han nu både er gift og har barn sammen med.
 
Jeg var for ung,
hun var for gammel!
 
- Da jeg begyndte at skrive med Vivi, der er seks år ældre end mig, vidste jeg ikke engang, hvordan hun så ud.
Jeg havde dog tjekket ud, udfra de personlige informationer, jeg nu engang kunne læse mig til på hendes Love-profil, at hun hverken var kæmpe stor eller anorektisk tynd.
Alligevel var det noget helt andet, jeg først og fremmest hæftede mig ved og faldt for. 
Nemlig at kvinden helt klart havde noget mellem ørerne, og ikke mindst humoristisk sans.
Fx skrev hun, naturligvis med et lunt glimt i øjet, at hun godt nok ikke sang i badet, men til gengæld skrålede højlydt i bilen, husker Tommy, der nåede at være medlem af Love over tre omgange.
Så tredje gang, nøjagtig som i de fleste eventyr, blev altså også lykkens gang for ham – og Vivi!
- Jeg vidste med det samme, at denne her pige lige var mig – og Vivi havde det heldigvis på samme måde med mig.
Også selv om jeg var ”to år yngre” end den alderskategori, hun faktisk havde søgt indenfor.
Til gengæld var Vivi så ”to år for gammel” ifølge den grovskitse, jeg på forhånd havde opridset. Men når først den helt rigtige kemi og tiltrækning er tilstede, så betyder en given alder altså mindre.
 
 
Meget hurtigt udviklede skriverierne sig mellem Tommy og Vivi.
De første mails mellem de søgende singler var helt naturligt en smule prøvende, hvorpå der ret hurtigt blev lukket mere og mere op for posen.
Dog uden at blotte sig fuldstændig overfor hinanden, for intet er jo helt sikkert i denne her verden.
 
Rendezvous i Randers
 
- På få dage blev det til, at vi minimum skrev sammen en gang om dagen – og selv om det på daværende tidspunkt føltes som lidt af en evighed for os begge, så gik der faktisk kun sølle 17 dage, for at være helt nøjagtig, til at vi endelig skulle mødes – inde i Randers!
Da havde jeg dog set billeder af Vivi – og disse gjorde mildest talt ikke min interesse for at sidde overfor hende mindre. Tværtimod!
Nu var det blot spændende at se, om det mere eller mindre perfekte billede, vi indtil videre havde fået af hinanden, nu også ville holde til et møde på tomandshånd, siger Tommy, der naturligvis havde fået en stor bums midt på næsen den lørdag, han samme aften skulle på restaurant med Vivi.
- Sådan noget er bare så typisk!
Til gengæld havde Vivi fået en stor bums i panden, så vi var nu ret meget på lige fod! griner Tommy, der trods stor bums på næsen og en endnu større flok af flaksende sommerfugle i maven, faktisk ikke havde haft så forfærdelig meget at være nervøs over.
For lige så snart, de havde fået sagt pænt goddag til hinanden, talte, hyggede og flirtede de sammen over maden, som havde de kendt hinanden det meste livet.
Og det gik da heller ikke værre – eller nok rettere sagt meget bedre, end at parret efter middagen på restauranten i Randers sammen tog hjem til Vivi for at – ja, hvad en kærlighedshungrende mand og kvinde nu engang bruger tid og kræfter på i hinandens intime selskab.
 
 
Tommy på knæ
 
- Vi har ofte talt om, hvad chancerne overhoved var for, at netop vi to skulle finde sammen.
At vi hver især skulle rende på en person, hvor det hele bare gik op i en højere helhed.
Men det kan altså lade sig gøre, smiler Tommy, der på toårsdagen for den første korrespondance via Love med Vivi, der arbejder som forsker på Århus Universitet, blev gift med sin søde udkårne. 
Og frieriet, hvor Tommy helt efter forskrifterne naturligvis var nede på knæ, foregik på selv samme restaurant i Randers, der ikke så underligt nu er blevet parrets helt særlige Love-place.  
- Det hele er bare gået så utrolig hurtigt!
Ret kort tid efter vort første date, besluttede vi os for at flytte sammen.
En del i omgangskredsen rystede en smule på hovedet af.
Men da vi begge var 110 procent sikre på, at vi ville hinanden, hvorfor så ikke følge hjertet?
Oven i dette er vi også blevet forældre til en lille fyr, Mikkel, der er godt på vej til at blive 9 måneder – og Mikkel blev navngivet samme dag, vi blev gift.
Så selv om vi sikkert også kunne have mødt hinanden andre steder - og på helt andre måder end her på sitet, så vil Love, hvor det hele begyndte, til alle tider have en helt særlig plads i vore hjerter, slutter Tommy, der i forbindelse med bryllupsrejsen, der gik til Paris, i al hemmelighed fik fremstillet et gavekort i overstørrelse til ”Love Airlines”.
Prydet med den enkle, men samtidig meget beskrivende kærlighedserklæring: ”Til kvinden i mit liv”. 
 Hvad synes du om artiklen?

(min) 1 2 3 4 5 6 (max)
Karakter: (4,90)


Skriv kommentar


6 kommentarer


02-01-2009 kl. 08:14 (slettet)
Fandt også min Gnavpot via en datingside, så det kan altså lade sig gøre
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.