Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Manglende respons fra kundeservice. (3/3)


 (slettet)
(11) 18-11-2019 kl. 21:20

Svar på indlæg nr. 9 af Birgitta:

Det du mener er at siden efterhånden er kogt ned til at være en debat ?
Trist (slettet)
(12) 20-11-2019 kl. 14:52

Svar på indlæg nr. 11 af Orgasmusmaximus:

Nej. Der har altid været "Debatten" så længe Love.dk. har eksisteret..
Man har kunnet lære hinanden at kende ved at deltage i de forskellige tråde, hvor man fortæller noget om, hvad man går og tænker på, slås med eller bare har lyst til at dele med andre medlemmer.

I "gamle dage" var datingsider noget med at man kunne kikke på profiler med få oplysninger og evt et telefonnummer.
Så kunne man skrive en mail til et andet medlem. Og hvis man var heldig, så kunne det være at man fik svar. Og så kunne man aftale at ses, hvis man boede i nærheden af hinanden.

Dengang var det ligesom underforstået, at hvis man skrev til nogen, så var det for at ses og helst osse " komme sammen". Næsten ligesom avisannoncerne.

Avisannoncer findes stadig. Så hvis man ikke synes at datingsider er "seriøse", så kan man jo forsøge sig med avisannoncerne. Der er som regel kun få annoncer i f.eks lokalbladene, så der er nok større chance for at de, der rykker en annonce ind i avisen, de også har en chance for at få flere svar.

Jeg synes da, at det bestemt er værd at forsøge at indrykke en annonce. Eller at svare på andres annonce. Jeg har selv gjort det mange gange, før "datingsider" blev almindelige. Og jeg kunne nemt få 10-20 breve -eller flere, i tiden efter at jeg havde indrykket en annonce..


I dag foretrækker jeg langt, at bruge datingsider, så man ikke behøver at mødes, før man ved lidt mere om hinanden, via mail og eller senere pr telefon..


Hvis man er modig nok, så kan man jo invitere flere medlemmer til at mødes til en sammenkomst. Enten privat eller et andet sted hvor man kan dele nogle oplevelser.

Når man inviterer, så kan man jo meddele, at invitationen kun gælder f.eks. de 5 første medlemmer af hvert køn.

Der er faktisk mange muligheder. Der ER ingen grund til at sidde og surmule og forvente, at der straks kommer et hav af ideelle partnere væltende for at få kys og kram, m.m. DET er ikke "seriøst"!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.