Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lamme undskyldninger... (2/77)


 (slettet)
(6) 15-11-2013 kl. 16:42

Svar på indlæg nr. 3 af Buddy:

Det er så absolut verdens bedste job at være lærer, når ikke personer, som ikke har en disse forstand på pædagogik og læring blander sig uhensigtsmæssigt og indgår de mest politisk latterlige pakke- og spareløsninger, som ikke bringer barnet noget godt.

Hvad angår undskyldningerne, så er der jo altid gråzoner, hvor den kan have sin berettigelse, men når ikke, det er sådan fat, så gør man altså børnene verdens mest kiksede bjørnetjeneste. Det gør dem både dovne, pylrede, handlesvage og ansvarsløse...og en hel del asociale. Hvorfor gør forældre dette, helt frivilligt? (slettet)
(7) 15-11-2013 kl. 16:49

Svar på indlæg nr. 6 af m:

Jeg ved det ikke.Jeg er ikke den store tilhænger af dårlige undskyldninger.Kan nikke genkendende til et par af dem du skriver..Jeg mener seriøst, at man som lærer godt kunne tage det op til forældremøder og få en dialog med forældrene der.. (slettet)
(8) 15-11-2013 kl. 17:02

Svar på indlæg nr. 7 af Buddy:

Bestemt kan det tages op til et forældremøde, måske vil det tilmed gå ganske smertefrit og lydløst igennem, men vaner, værdier og handlinger er simpelthen så indgroede og svære at bryde, at 2 timer en september aften + det løse efterfølgende ikke gør den store forskel på forældres indstilling. (slettet)
(9) 15-11-2013 kl. 17:08

Svar på indlæg nr. 8 af m:

Og de vil alle sammen mene, at det er de andres børn, der er tale om. Jeg tog støjniveauet op i plenum her til sidste forældremøde. Kors i skuret, altså. (som forældre). (slettet)
(10) 15-11-2013 kl. 17:13

Svar på indlæg nr. 8 af m:

Forældre skal sparkes lidt i røven ligesom folk på en arbejdsplads og sportsudøvere har en træner...En spiseseddel med masser undskyldninger på kan måske åbne øjnene lidt og få folk til at forstå hvor fustrerende det kan være som lærer at høre på og så have en dialog om hvad jeres forventninger er og omvendt...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.