Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad skal jeg gøre? (2/11)


 (slettet)
(6) 08-10-2013 kl. 10:19

Hvis jeg var dig, ville jeg koncentrere min indsats imod, at blive rask igen, og ligge den kedelige oplevelse bag mig. (slettet)
(7) 08-10-2013 kl. 10:21

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Du har gjort, hvad du kunne og mere end de fleste ville turde, så hatten af for det.
Og ja, hvis der var flere som dig, ville verden MÅSKE føles mere retfærdig

Jeg synes det samme som Columbine. Nu er der tid til at give slip og komme videre med en ny spændende uddannelse eller arbejdeAnonym (Opretter)

(8) 08-10-2013 kl. 19:44

Svar på indlæg nr. 2 af columbine:

Jeg føler så netop ikke jeg har gjort alt hvad jeg kunne. Eller at fagforeningen i det mindste ikke har gjort, hvad de kunne. Min kærestes mor sidder som leder i en anden fagforening, og hun siger at min sag er blevet behandlet dårligt, og at min kollega skulle fyres (hvis det stod til hende). Det samme siger alle jeg snakker med om sagen. De siger med det samme, at en person som opfører sig sådan, ikke burde være ansat der. Specielt ikke blandt børn.

Jeg har ellers været til et møde på kommunen hvor de fortalte at de har forskellige løsningsmodeller til os der er sygemeldt. En kan være at man bliver sendt i praktik, en anden i skole, en anden tilbage på arbejdet på nedsat tid osv. Jeg har en HH, og overvejer hvad jeg så skulle uddanne mig til. Jeg vil rigtig gerne sidde på kontor, men der skal jeg jo så bare finde mig en elevplads. Og det er ikke nemt i de her tider. Der er ingen andre uddannelser som fanger mig. Så skulle det kun være for at fordrive tiden, og det er staten jo heller ikke interesseret i, at man får SU for en uddannelse man ikke interesserer sig for og ikke vil bruge til noget.

Men så hvis jeg skal i uddannelse, og de fleste uddannelser starter til august, hvad stiller de så op med mig i mellemtiden?

Tak for dit svar.Anonym (Opretter)

(9) 08-10-2013 kl. 19:51

Svar på indlæg nr. 3 af ChioW:

Ja, det sagde de også i starten, men nu er det ebbet ud som om de ikke kan gøre noget. Min arbejdsplads kan bare fortsætte som de plejer.
Føler ikke min fagforening har gjort det de kunne.

Min leder tror ikke på mig og de 2 andre der er med i sagen. Det er som om hun lukker øjnene, og beskytter kollegaen der er tale om. De har arbejdet sammen i mange år, og jeg har hørt fra flere kollegaer, at de er veninder og kommer privat hos hinanden. Det påstår min leder dog ikke er sandt.
min leder siger at hun synes de oplevelser jeg har haft lyder som opdigtede. Hvorfor tror hun så at jeg er kørt psykisk ned ?? Hvis det var ingenting.
Min leder hopper nærmest på tungen for at undgå der skal ske noget med hendes institution, og lader det hele gå udover mig. Hun forsøger at få mig ned med nakken på flere måder. Så har ikke opbakning fra vuggestuen, men opbakning fra andre kollegaer der har set hvordan jeg har haft det og selv ved hvordan min kollega er.
Føler bare der er så meget uretfærdighed til. Føler mig så magtesløs.
Jeg er ikke typen der vil skabe en sag ud af noget. Jeg er meget konfliktsky, hader at skabe drama og ønsker ikke at klandre nogen. Men i denne her sag kunne jeg simpelthen ikke lukke øjnene, men det har ikke hjulpet noget som helst.

Vi er egentligt 5 der siger det samme. De 2 tør ikke gøre noget. Forstår ikke den slags mennesker, og alligevel forstår jeg dem godt.

Tak for dit svar.Anonym (Opretter)

(10) 08-10-2013 kl. 19:54

Svar på indlæg nr. 4 af maylou:

Min psykolog vil melde overgrebene. Jeg har haft en stor lyst til at få det i avisen, men jeg bryder mig heller ikke om at hype for meget opmærksomhed omkring det. Har på fornemmelsen mange forældre ville blive ufatteligt sure og kede af det over hvad der er sket. Nogle gange er det bare bedre at de ikke får noget at vide. (har hørt mange forældre sige de hellere intet ville have vidst om uretfærdigheder mod deres børn. kan godt forstå det må være ufatteligt hård viden at gå rundt med.)
Jeg så bare det bedste som at hende kollegaen kunne blive fyret, så faren ikke længere var til stede.

Tak for dit svar.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.