Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ven på Facebook (2/6)


 (slettet)
(6) 22-08-2013 kl. 00:24

Svar på indlæg nr. 1 af 3300kvinden:

Det er kun hende, der kan give svaret, så skriv til hende og spørg. Du kan lade anmodningen ligge, indtil du er klar på, hvad hun ønsker, og hvordan du selv har med at være venner med hende.
Det kan være, hun har lyst til nye venner. Eller måske vil hun blot have adgang til din profil for at se, om du har skrevet noget grimt om hende og arbejdspladsen. Eller måske vil hun have "tilgivelse" for det tidligere skete. (slettet)
(7) 22-08-2013 kl. 00:41

Svar på indlæg nr. 1 af 3300kvinden:

Hvis jeg var dig... ville jeg måske skrive en høflig hilsen og spørge hende direkte på en pæn måde hvad det er hun vil dig... og alt efter svaret sige ja eller nej.

Hvis ikke I ellers kender hinanden end fra dit forhenværende arbejde, og du ikke føler der er nogen grund til venskab så afslå.... stop høfligheden langt væk.... det er dit liv, dit valg...

Man kan være høflig så det er en last men også bare fordi.... Gør op med dig selv hvad du vil med hende.... Og om du vil hende, hvad du kan bruge hende til .... Og ellers drop hendes forespørgsel.. (slettet)
(8) 22-08-2013 kl. 00:45

Svar på indlæg nr. 2 af Bundskruen:

Lidt over 1 år. (slettet)
(9) 22-08-2013 kl. 00:47

Svar på indlæg nr. 5 af not just anybody:

Ja klart, jeg er meget nysgerrig. Undrer mig meget hvorfor hun vil " i lag " med mig! (slettet)
(10) 22-08-2013 kl. 00:59

Svar på indlæg nr. 8 af 3300kvinden:

Så tænker hun nok at der er gået så lang tid at en evt "problematik" er nedtonet af tidens tand. Hun er tydeligvis interesseret i at have et bekendtskab med dig og jeg ville spørge hende direkte om hvorfor hun er kommet til at tænke på dig som FB-ven.

Men du skal da kun spørge hende hvis du selv har lyst til at være venner med hende. Jeg har selv afvist FB-ven forespørgsler, men for det meste har jeg accepteret henvendelsen og set hvad der kom ud af det, man behøver jo ikke at have den store kontakt.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.