Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lamme undskyldninger... (11/77)


 (slettet)
(51) 15-11-2013 kl. 18:45

Svar på indlæg nr. 40 af Madam Ziki:

Skolelærere er de værste, det ved alle...
Jeg forventer ikke fejlfri opførsel, så ville jeg da godt nok selv være et nervevrag, hvis jeg havde den forventning til mig selv...jeg tror nærmere, at jeg forventer, at man er klar i spyttet og anerkender, at noget gik galt. Jeg har en suveræn forældregruppe, hvor en mor skriver til mig, at hendes datter har mistet sin mappe, men at hun har lånt venindens mappe, så de får den kopieret snarest på morens arbejde. De fleste ville bare skrive, at deres datter har mistet mappen....kan hun få en ny?...næ gu kan hun ej, I kan passe på det, som I modtager eller selv være en smule kreative og få fremskaffet en ny. Ja, det lyder hårdere end det er, men der er altså en mening med galskaben... - nemlig at passe på sine ting. (slettet)
(52) 15-11-2013 kl. 19:32

Svar på indlæg nr. 51 af m:

Man kan sagtens sige ligeud, at man godt ved, at noget er gået galt.. og lytte til hvordan læreren oplever barnet.

Hvis man så oplever først en slesk munterhed til et møde, hvor der også deltager andre omkring barnet og så senere når man bare lige sidder alene med Skoleinspektør og næstkommanderende oplever en negativitet og fornægtelse af de problemer man spørger ind til, så mister man sq tilliden til, at et samarbejde kan føre til noget der kan hjælpe barnet. (slettet)
(53) 15-11-2013 kl. 19:46

Svar på indlæg nr. 52 af Den positive:

Den knægt han kører altså rundt med dig

Han skal ikke larme eller lave ballade i klassen, og du er den person, der skal straffe ham, hvis han gør det. Hver eneste gang. Det er hans valg og konsekvensen skal falde prompte! (slettet)
(54) 15-11-2013 kl. 19:55

Svar på indlæg nr. 51 af m:


Skolelærere er de værste, det ved alle...

Der må være sket meget, siden jeg gik i skole. Jeg husker 99% af mine skolelærere, som meget dedikerede mennesker, der formåede at gøre undervisningen spændende. (slettet)
(55) 15-11-2013 kl. 20:01

Svar på indlæg nr. 51 af m:

Nå...jeg har ellers hørt, at pædagoger er de værste

Gennem de snart 30 år hvor jeg har arbejdet indenfor det pædagogiske område, har jeg med tiden oplevet, at en del forældre i stadig stigende grad forventer en høj service(fralægger ansvaret), og at deres barn bliver sat i centrum i en børnegruppe. Det er udfordrende som pædagog(lærere) og kræver at man får markeret ansvarsfordelingen og synliggøre den hele børnegruppes behov. Den samme tendens ser jeg indenfor special området, hvor jeg arbejder nu.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.