Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad skal jeg gøre? (11/11)


 (slettet)
(51) 22-10-2013 kl. 16:11

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Oplevede selv som højgravid en der chikanerede mig ved at ville køre ind i mig med en vogn op til flere gange, da jeg gik på barsel mødte jeg en anden derfra der fortalte mig at hun var blevet fyret, for jeg var ikke den første så retfærdigheden kan ske (slettet)
(52) 22-10-2013 kl. 23:10

Svar på indlæg nr. 48 af Anonym:

Sådan lidt køligt sagt, så skyldes det nok, at din fagforening har vurderet, at der ikke er en sag, eller at beviserne er så tynde, at de ikke holder vand ved en arbejdsret

Og måske har det givet dig en erfaring, du senere i livet kan benytte, nemlig at man grundigt skal overveje, om man dels er ressource stærk nok til at kæmpe en sag, og dels om man har nogle beviser og støtter blandt sine kolleger.

Personligt har jeg aldrig gidet at kæmpe en arbejdssag. Jeg har blot skiftet job når jeg ikke synes om den arbejdsplads jeg var på. Jeg har enkelte gange på virksomhedens opfordring fortalt i pæne formuleringer hvorfor jeg søgte andetsteds hen, og egentligt mere med en vinkel på, hvad de fremadrettet kunne gøre, såfremt de ville bruge min kritik til noget.

Og.....det pudsige er jo, at selvom de godt ved, at alt ikke fungere, samt at de gerne vil have det fortalt, så er reaktionen typisk "Armene over kors, efterfulgt af en smule tøsefornærmethed"

Jeg vil være tilbøjelig til at mene, at man skal holde snueskaftet for sig selv, med mindre man virkelig er stærk og kold i røven for det image der følger i kølvandet på disse kampe. Hvad kan man reelt bruge det til, at man måske får en mindre erstatning e.lign, hvis man efterfølgende blot bliver betragtet som en vanskelige kværulant. (slettet)
(53) 22-10-2013 kl. 23:25

Svar på indlæg nr. 52 af Mr_mike:

Det har du bestemt en pointe i, men jeg finder det alligevel sørgeligt, at ansatte nemt kan udsættes for mobning og chikane, men kommer til at fremstå som syndebuk, hvis de sætter en grænse og siger "stop, det finder jeg mig ikke i".Anonym (Opretter)

(54) 28-10-2013 kl. 14:53

Svar på indlæg nr. 50 af not just anybody:

Også det jeg tænker, men jeg troede at man i sin ansøgning skulle skrive "Kontakt gerne min seneste arbejdsgiver på dette nr.", og at dette så skulle være den man havde arbejdet for sidst. Du siger, at man sagtens kan referere til sidste arbejdsgiver indenfor kontorfaget, selvom dette er mange år siden?
Ja, jeg opdaterer altid mit CV med alle mine tidligere jobs.

Jo, jeg har en rigtig god anbefaling fra dengang jeg var på kontor. Udover det har jeg været på skole i de mellemliggende år, og så arbejdet det her sted de sidste par år. Vil også bede om en udtalelse fra dette sted.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.