Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hvad skal jeg gøre? (10/11)


 (slettet)
(46) 14-10-2013 kl. 18:07

Svar på indlæg nr. 44 af Anonym:

Keep on the spirit young lady....

Både med tid og alderen, lærer du som fleste gør, at verdenen måske slet ikke er så uretfærdig, som man føler - når der trædes på een.

Tag din oplevelse som "en på opleveren" og lær af den.
Du har gjort hvad der står i din magt, at kunne gøre - tættere på kommer du altså ikke. (slettet)
(47) 14-10-2013 kl. 19:03

Svar på indlæg nr. 43 af Anonym:

Du må da godt sige negative ting om en tidligere arbejdsplads, men det falder sjældent i god jord i en jobsamtale.

En arbejdsgiver må til gengæld ikke udtale sig negativt om en medarbejder, så jeg plejede at spørge den gamle arbejdsgiver, om han/hun ville genansætte vedkommende, hvis muligheden forelå.Anonym (Opretter)

(48) 22-10-2013 kl. 15:56

Svar på indlæg nr. 46 af Precious.:

Tak for det. :) Ja måske bliver det nemmere med tiden.
Men selvom vi har gjort det her, så bliver der åbenbart ikke kørt en sag på det. Synes det er virkelig ubegribeligt, at man kan ignorere at der er 3 der fortæller at denne person behandler børnene dårligt og også visse kollegaer.Anonym (Opretter)

(49) 22-10-2013 kl. 16:00

Svar på indlæg nr. 47 af not just anybody:

Også det jeg tænker, så det er jo lidt svært at forklare det uden at "nedgøre" min tidligere arbejdsplads??? Hvad vil du råde mig til at gøre??

Det næste job jeg vil søge, er ikke indenfor børn og unge. Jeg vil søge inden for mit gamle område, som er kontor. Når jeg skriver en ansøgning, SKAL man så skrive "I er velkomne til at kontakte min sidste arbejdsgiver på dette nr." Eller kan jeg istedet skrive min arbejdsgiver som var indenfor kontorarbejde, selvom det er 10 år siden?

På forhånd tak. (slettet)
(50) 22-10-2013 kl. 16:06

Svar på indlæg nr. 49 af Anonym:

Netop det faktum, at du ikke søger indenfor samme branche er da en fordel. Så er dit ønske om at komme tilbage til kontorfaget, da en gyldig grund til at søge nyt uden at du behøver at omtale din gamle arbejdsplads.

Du er nødt til at lave et CV, hvor du skriver ALLE dine jobs ellers vil det jo se ud som om, du intet har lavet i den tid, du arbejdede med børn,

Som reference kan du opgive din sidste arbejdsgiver indenfor kontorfaget (kontakt evt.ham/hende først) Det er jo kun relevant med en udtalelse vedr. kontorfaget.

Har du iøvrigt ingen skriftlige udtalelser fra tidligere jobs?Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.