Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lamme undskyldninger... (9/77)


 (slettet)
(41) 15-11-2013 kl. 18:23

Svar på indlæg nr. 38 af m:

det primære i min tanke om opdragelse er, at den er forældrenes ansvar..

og at børn ik skal behandle som små tronarvinger (slettet)
(42) 15-11-2013 kl. 18:28

Svar på indlæg nr. 25 af m:

Svar på indlæg nr. 20 af Den positive:

Du skal da blot koncentrere dig om hvorvidt dit barn opfører sig ordentligt eller ej og ikke gå op i om de er 3 eller 5 om at opføre sig skidt....Jeg ville nu definere mit forældreansvar som at gå op i om mit barn trives eller ej, og derfor også prøve på at forstå sammenhængene der hvor barnet ikke fungerer som det skal.

Opførsel og trivsel hænger ofte sammen. (slettet)
(43) 15-11-2013 kl. 18:28

Nogle gange er det jo læreren, der har brug for at kende barnet bedre?

Til en forældresamtale fortalte den nye matematiklærer mit yngste barnebarns forældre, at drengen nok havde nogle problemer med tal. For han virkede noget langsom og tøvende ved forskellige typer opgaver...

Og der var overhovedet ikke forståelse for, at han slet ingen problemer havde med matematik derhjemme..
Forskellen mellem forældrenes oplevelse af drengen og lærerens, var så stor, så min datter gik hjem og snakkede med drengen om, hvad i alverden, der foregik..

Det viste sig, at de i timen selv skulle vælge et ark hver fra en stak opgaver, --efter hvad de havde lyst til/kunne klare...
---Og så var det, at drengen stod længe og kikkede på flere forskellige ark før han satte sig tilbage på sin plads med et ark...

---Det opfattede læreren som at drengen havde svært ved at finde en opgave, han kunne finde ud af...

---Men problemet var lige modsat: Drengen stod og regnede stykkerne i hovedet og lagde dem igen, for at finde en opgave, der var sværere..
---Familien valgte at bære over med læreren og ikke sige mere...
Og et års tid efter havde læreren selv indset sin fadæse... djursl, 69
(44) 15-11-2013 kl. 18:28

Svar på indlæg nr. 3 af Buddy:

Syntes du da de (forældre) mangler inspiration .

mvh djurs (slettet)
(45) 15-11-2013 kl. 18:30

Svar på indlæg nr. 34 af m:

Næh, det er mere... " Læg det der fra dig" eller "Kom herhen.. jeg skal snakke med dig".. Det er ikke okay, at råbe hver gang man henvender sig til en elev.. uanset om det er den enlige forsørgers barn eller det er Direktør Larsens.

Man kan vel tale i almindeligt tonefald til andre ... også selvom det er børn. Børn prøver grænser af og når de møder dem serveret i et ordentligt tonefald blandet med bestemthed så har de lettere ved, at respektere dem.

Der er børn - det vil jeg medgive dig - der ingen grænser møder der hjemme og så er der som regel ikke respekt for voksne.. uanset om det er forældrene eller lærerne.

Jeg selv har aldrig - fra andres side end den lokale skoles - fået andet end ros for opdragelsen af mine unger. Det gælder både private, fritidshjem - og klubber og andre skoler.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.