Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Lamme undskyldninger... (8/77)


 (slettet)
(36) 15-11-2013 kl. 18:04

Svar på indlæg nr. 32 af Den positive:

Jeg skal ikke udelukke, at du har ret, men der foreligger også den mulighed, at du rent faktisk ikke forstår og er vidende om, hvad de gør og ikke gør på skolen, hvad de ser og hvad de ikke ser på skolen, det skal man måske altid tænke over. Man kan i så fald bedyre, at skolen ikke er god nok til at kommunikere deres tiltag og andet ud. (slettet)
(37) 15-11-2013 kl. 18:10

Svar på indlæg nr. 35 af Den positive:

Det kan være en bedre løsning for jer..Svært at vurdere ud fra det skrevne..Det er dit barn det handler om og du ved bedst.. (slettet)
(38) 15-11-2013 kl. 18:14

Svar på indlæg nr. 31 af frk fup:

Okay, jeg ved ikke om jeg er tilhænger af gammeldags børneopdragelse. Fx er jeg ikke tilhænger af at slå børn, tale ned til dem, at de kun hører til på deres værelser eller de ikke skal have lov at sidde ved en computer eller en Ipad. Jeg kan godt lide den moderne tænkning om, at børn skal høres, lyttes til og anerkendes på lige fod med voksne mennesker. Jeg kan godt lide, at de tidligt bliver hørt for deres holdninger, meninger og har lov at sige til og fra og tidligt formår at kunne diskutere. Jeg er ikke tilhænger af, at barnet skal trone og styre, at barnet ikke skal respektere andre og evne at træde til side og kunne udvise ydmyghed. Jeg er heller ikke tilhænger af, at et barn ikke evner at nyde andres fortællinger om deres liv, oplevelser eller følelser...., men hvor hører alt dette til..? Jeg ved ikke hvad der er gammeldags og hvad der er "moderne" - jeg er vist bare interesseret i, at opdrage mennesker til at kunne være i dem selv og evner at møde andre, der hvor de nu er, blot tilnærmelsesvis er helt fint...ellers har man en tendens til at miste sig selv. (slettet)
(39) 15-11-2013 kl. 18:22

Svar på indlæg nr. 1 af m:

Kunne man betragte disse ting mere som forklaringer end undskyldninger, og så gå i nysgerrig dialog om hvordan det hænger sammen, og hvad det er forældrene ser hos deres barn?

Og på den måde minimere det du opfatter som lamt? (slettet)
(40) 15-11-2013 kl. 18:22

Svar på indlæg nr. 1 af m:

Ja, man kan godt blive træt af lamme undskyldninger. Da jeg arbejdede indenfor daginstitutions området, hørte jeg også mange undskyldninger for manglende skiftetøj, manglende ferie tilmeldinger, glemt madpakke o.s.v. fra forældre. I blandt disse forældre var også skolelærere

I bund og grund tror jeg, at alle forældre gør det, så godt de kan, udfra de forudsætninger de har.

Redigeret 15-11-2013 kl. 18:23Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.