Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

HR-afdelinger (6/8)


 (slettet)
(26) 11-09-2012 kl. 16:48

Svar på indlæg nr. 20 af Smiling Man:

Man bliver jo ikke fyret fordi man ikke synes de oplevelser man har med eks. vis teambuilding ikke er optimale.

Det er lige så ofte jeg har oplevet det som kollega, at folk har været begejstret for de ting jeg gennem tiden har oplevet - men jeg og alle mine kolleger er åbenbart ikke så intelligente....eller også er vi bare åbne for alternative og anderledes måder at løse opgaver og udfordringer på.

Jeg har kun oplevet positive mennesker og resultater af det jeg har gennemført og eller været en del af, så måske du bare har været uheldig eller kun vil blive i din egen boks. (slettet)
(27) 11-09-2012 kl. 16:56

Svar på indlæg nr. 25 af Smiling Man:

Det ene udelukker jo ikke det andet, man er jo ikke på teambuilding hver måned, der skal jo også være et formål og en idé med det, som giver mening for medarbejderne.

Det betyder jo ikke, at vi ikke kan være selvstændigt tænkende og udførende i de positioner man nu har.

En virksomhedskulter skaber man heller ikke på et kursus eller teambuilding og det er heller ikke formålet med et sådan. (slettet)
(28) 11-09-2012 kl. 20:13

Svar på indlæg nr. 25 af Smiling Man:


Det, jeg har et problem med, er tankegangen (som teambuilding og lign. kan være udtryk for), hvor firmaet forsøger at presse medarbejderne gennem et (underligt) forløb med en tro på, at dette forløb ændrer medarbejdernes tankegang.


Det er vi såmænd slet ikke uenige omkring. Selve udvælgelsen af personer der passer ind i en virksomhed sker jo allerede i ansættelsesforløbet, hvor man aller større steder forholder sig til, om personen udover af have de rette kompetencer også passser i virksomhedskulturen.

Det betyder jo således også, at man ikke i et væk, afholder dyre teambuildingskurser uden, at man mener at det kan styrke et eller andet. Det anvendes således når man i en virksomhed har en udfordring. Det kunne eksempelvis være, at man havde ansat en del nye mennesker på kort tid e.lign. Det kunne være at man synes at der er for mange små konflikter kolegaerne imellem osv.

Og ja, det kan altid diskutteres om det var teambuildingskurset der skabte en forandring, eller blot det at man gjorde noget anderledes end man plejer.

Iøvrigt ville jeg som chef aldrig en sende en medarbejder på teambuildingskurser, hvis det for denne fremstod som ubehageligt, latterligt e.lign.

Det forhindre jo ikke, at andre frivilligt kan tage afsted.

 (slettet)
(29) 12-09-2012 kl. 00:11

Svar på indlæg nr. 1 af Smiling Man:

Har ingen erfaring..Med HR .....Har altid været en overflødig/ligegyldig ekstra omkostning i "firmaet" så ingen grund til at bruge det (slettet)
(30) 12-09-2012 kl. 00:45

Svar på indlæg nr. 29 af Krug90:

Hvis du ingen erfaring har med HR-funktioner, synes jeg måske nok, at din konklusion er truffet på et lidt tyndt grundlag.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.