Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bachelor (6/6)


 (slettet)
(26) 30-06-2012 kl. 09:06

Svar på indlæg nr. 21 af Nicelady:

Ja det var der i min datters tilfælde., da der er en del som ikke fortsætter.
Derfor havde de lavet dimission for alle.

Og det var i øvrigt en meget hyggelig dag. Uhøjtidelig og med morsomme taler. Både af en adjunkt og en af de studerende.

Og med overrækkelse af "diplomer", da deres officielle beviser endnu ikke var påført den sidste karakter (slettet)
(27) 09-07-2012 kl. 17:02

Svar på indlæg nr. 21 af Nicelady:

Det er meget forskelligt, afhængigt af studiestedet og studieretningen. Selvom det især på akademiske uddannelser er oplagt at tage kandidatoverbygningen med, er bacheloruddannelsen teknisk en afsluttet uddannelse.

Jeg blev selv bachelor i international virksomhedskommunikation fra SDU sidste år - halvdelen af os havde søgt ind på kandidatuddannelsen, mens resten havde valgt enten at tage kandidatoverbygningen på et andet universitet eller at finde et job.

For ikke at gøre forskel blev alle der forventede at dimittere sidste sommer indbudt til en reception på den sidste hverdag i juni, hvor alle måtte tage max. 5 pårørende med. Jeg skriver 'forventede' fordi det ikke var alle der havde fået alle deres eksamensresultater endnu. Her fik vi alle et lykønskningshåndtryk af studielederen, som også holdt en tale. Det samme gjorde en udvalgt studerende - i mit tilfælde var det mig selv der holdt dimittendtalen. (slettet)
(28) 12-07-2012 kl. 17:48

På jura sker der nada, men vi bliver også færdige på meget forskellige tidspunkter. Jeg har så heller aldrig overvejet, at der kunne have været noget den dag.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.