Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bachelor (5/6)


 (slettet)
(21) 28-06-2012 kl. 21:11

Svar på indlæg nr. 18 af maxlove:

Jeg forstår ikke rigtig. Er der dimmission for Bachelorer, når de skal læse videre til Kandidat? (slettet)
(22) 28-06-2012 kl. 21:18

Svar på indlæg nr. 21 af Nicelady:

Det er jo en milepæl for nogen uddannelser , - for nogen er det afslutningen , fx lærere og sygeplejersker ...

Andre læser jo videre til en kandidatgrad på Uni , hvor de så også har taget en bachelor i deres valg af studie ...

Kan man stadig tage ét års pædagogikum efter bachelor , så man kan undervise fx i folkeskolen , mens man studerer videre på Uni ?? (slettet)
(23) 28-06-2012 kl. 21:39

Jeg spurgte den ældste i aften og hun siger at hendes og søsterens bachelorer kan ikke stå alene (som jeg hentydet til før) de kan ikke bruge dem for at få arbejde i faget... så de går direkte videre med kandidat uden nogen form for begivenhed... men andre bachelor uddannelse kan godt stå alene og give vedkommende en karriere.....så det er vel et spørgsmål om hvilke uddannelse der er tale om. (slettet)
(24) 28-06-2012 kl. 21:44

Svar på indlæg nr. 23 af Annick:

Ja , - det ved jeg

Men - fx medicinstuderende kan tage nogle kurser , bla til ventilatør - som kan skaffe dem vagter for FADL ... - Der får de en ganske god hyre , vi bruger fx FADL vagter til patienter der er kritisk syge og skal observeres tæt (slettet)
(25) 29-06-2012 kl. 11:33

Svar på indlæg nr. 24 af Karisma:

Min datter har været tilmeldt FADL siden hun begyndte og fik allerede nogle vagter i løbet af andet år.... lige nu er der ikke så mange vagter at få så hun triller tommeltotterne mens hun håber på at der kommer noget om ikke så længe... men det er alligevel ikke muligt at bruge uddannelsen til ret meget, man kan ikke leve af de få vagter der kan komme i løbet af året så det er et af de bachelorer hvor man skal automatisk fortsætte for at få den endelig "uddannelse" der var tænkte... dvs. læge. -)Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.