Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

28 juli - stor dag for mange , "sort" dag for andre ... (5/5)


 (slettet)
(21) 01-08-2011 kl. 11:47

Svar på indlæg nr. 20 af the lucky one:

Jamen tillykke - det er en af de sværeste uddannelser at komme ind på , og alligevel vælger du at takke nej ?

Der er langt imellem en kok og en jordemoder - kok kan du jo være i dit køkken (slettet)
(22) 01-08-2011 kl. 12:01

Svar på indlæg nr. 21 af Karisma:

ja... har arbejdet 20 år i sundheds branchen...og har fået nok....

og ja elsker at lave mad så hvorfor ikke....kan stadig nå et par uddannelser i nu ss (slettet)
(23) 07-08-2011 kl. 15:12

Tillykke.

Jeg har det lidt lige som guiness-musen, og ja det er fandeme aldeles hårdt at gå fra menneskeløn til SU. I sidste ende håber jeg dog, at det er det hele værd.

Har et studiejob, som jeg slet ikke kan undvære, selvom jeg tjener 0 kr.

Det med ekstrajob skal man passe meget på med. Taler af bitter erfaring. Holdte ikke lige øje med min indkomst det første år, og det har jeg så hængt på siden - får faktisk SU i dag for at kunne betale den tilbage igen. Ret ond cirkel. Til gengæld har jeg så alle forudsætninger for at kunne fortælle andre om, hvad man ikke skal gøre på SU.

I øvrigt vil jeg lige sige til de, som ikke kom ind: Et nej tak lige nu og her er jo ikke et nej tak for evigt. Det er sådan set blot en opfordring til, at du måske bare skal gøre noget andet. Du havde måske karakterne, men indimellem er det heller ikke nok, og det havde du ikke en jordisk chance for at få indflydelse på. Kom stærkt igen til næste år.

Fik i øvrigt selv et kæmpechok, da jeg blev optaget. Havde glemt alt, om at jeg havde søgt og havde lige aftalt med min lillesøster, at vi skulle ud at rejse i 1½ år. Min lillesøster fandt så en anden at tage med.

Redigeret 07-08-2011 kl. 15:12Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.