Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

HR-afdelinger (4/8)


 (slettet)
(16) 11-09-2012 kl. 11:04

Svar på indlæg nr. 14 af Smiling Man:

Teambuildinger jo ikke for, at lære dem det de allerede ved, det er lige så meget for, at ændre på eksisterende vaner, tænke anderledes og ud af boksen, som man typisk ikke når i en travl hverdag, samtiig kan det være med til at lederen ser nye muligheder i deres medarbejder og måske kan trække på nogle styrker som de ikke var bevist omkring.

Jeg er hverken for eller imod HR afdelinger, synes bare det er et super interessant emne, hvis man tager udfra hvad det burde indeholde.

Jeg tror på, at en virksomhed som er fokuseret på deres kernekompetencer og udvikler sine medarbejder omkring det hele tiden, opnår størst succes... (slettet)
(17) 11-09-2012 kl. 11:08

Svar på indlæg nr. 16 af Malenes:

Men det kræver sku at de teambuilding kurser ikke bare er meter vare, men lavet til dem der deltager på lige netop det kursus, ellers er det ikke en skid vær (slettet)
(18) 11-09-2012 kl. 11:12

Svar på indlæg nr. 16 af Malenes:

Svar på indlæg nr. 14 af Smiling Man:

Teambuildinger jo ikke for, at lære dem det de allerede ved, det er lige så meget for, at ændre på eksisterende vaner, tænke anderledes og ud af boksen, som man typisk ikke når i en travl hverdag, samtiig kan det være med til at lederen ser nye muligheder i deres medarbejder og måske kan trække på nogle styrker som de ikke var bevist omkring.Det er at betragte medarbejderne som underbegavede at tro, de bliver bedre til at tænke eller samarbejde af at deltage i den slags.

Altså ren ydmygelse af medarbejderne. (slettet)
(19) 11-09-2012 kl. 12:51

Svar på indlæg nr. 18 af Smiling Man:

Langt fra enig - synes de teambuilding jeg har været på har været super gode og meget givende og bestemt også det mine kolleger har givet udtryk for....

Men der er nu ikke noget underligt i, at man kan tænke andre tanker når man er i andre omgivelser end dem man normalt er i - teambuilding eller ej.

Har aldrig oplevet ydmygelse eller det der ligner, forstår ikke din betragtning, men du må ha' været på nogle ret underlige af slagsen... (slettet)
(20) 11-09-2012 kl. 12:55

Svar på indlæg nr. 19 af Malenes:

Svar på indlæg nr. 18 af Smiling Man:

Langt fra enig - synes de teambuilding jeg har været på har været super gode og meget givende og bestemt også det mine kolleger har givet udtryk for....Har de turdet andet (af frygt for at miste deres job)?

Har aldrig oplevet ydmygelse eller det der ligner, forstår ikke din betragtning, men du må ha´ været på nogle ret underlige af slagsen...Indholdet behøver ikke i sig selv være ydmygende. Det er selve det at udsætte medarbejderne for noget så ligegyldigt og så oven i købet tro, at de er så simple, de får noget ud af det, der er ydmygende.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.