Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

HR-afdelinger (3/8)


 (slettet)
(11) 11-09-2012 kl. 07:18

Svar på indlæg nr. 9 af Malenes:

Det med at trivslen skulle være noget en HR afdeling også skulle stå for hvor får du det fra??
Vil lige sige ,at jeg er ansat i en større virksomhed, og har svært ved at se at HR-afdelingen gør noget ved ligenetop det (slettet)
(12) 11-09-2012 kl. 10:27

Svar på indlæg nr. 11 af boj013:

18 års erfaring - som oftest er dem dem der sørger for trivselsundersøgelser, udarbejder alt til ledelsen for at optimere på trivslen, medarbejder optimering i form af kurser og meget meget mere, der alt sammen hjælper til i det store billeder.
At de ikke gør det der hvor du er ansat, ved jeg ikke hvorfor.

Lige som med så mange andre ting, vælger virksomheder jo ikke alle den samme løsning, så det kan være der bliver taget hånd om trivslen på en anden måde, der hvor du arbejder (slettet)
(13) 11-09-2012 kl. 10:37

Svar på indlæg nr. 12 af Malenes:

Gør de sikkert også hvis du spørg HR afdelingen, men synes ikke det er nogen man mærker til, som medarbejder,
da det meste der bliver foretaget bliver lavet ud fra et økonomisk synspunkt, dog er ledelsen nok ved at indse, at det ikke altid er optimalt, så spændende at se hvad det betyder for fremtiden.

og men hensyn til hvordan firmaet jeg arbejder i, vælger sine løsninger , så kan jeg siger, at de gør som de vil ,uden at kigge på hvordan andre gør det (slettet)
(14) 11-09-2012 kl. 10:53

Jeg tror, at HR-afdelinger i betydelig grad er kunstige konstruktioner, der jævnligt laver meget uhensigtsmæssige tiltag alene for at argumentere for egen eksistensberettigelse.

Tænk blot på teambuilding eller medarbejderkurser, hvor medarbejderne skal opføre skuespil eller følge instrukser fra militærmænd eller lign. for at lære at udføre det arbejde, de har udført uden problemer i 20 år.

Jeg har også hørt om firmaer, hvor der som følge af behov for at spare forekom en del fyringer i hele firmaet undtagen i HR-afdelingen, og hvor der oven i købet opstod en situation, hvor der var to chefer for HR-afdelingen. (slettet)
(15) 11-09-2012 kl. 10:57

Svar på indlæg nr. 14 af Smiling Man:

Nu har mit firma valgt at flytte størstedelen, af deres HR afdeling til udlandet, deraf følgende mange flere ansatte i udlandet, samt manglede forståelse for dansk mentalitetLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.