Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Gymnasium (3/7)


 (slettet)
(11) 04-08-2012 kl. 00:37

Svar på indlæg nr. 10 af Theofine:

Jeg synes, at det er svært at vurdere. Jeg har selv en datter, som går på gymnasium. Hun har nu valgt fag, som ikke lige er mit interessefelt/spidskompetence, så det kan være svært at vurdere. Jeg kan blot se, at det godt nok skal igennem mange flere ting, end jeg selv skulle og de skal have brede kompetencer, men jeg ser også, at der mangler sådan et rigtig godt og grundigt fx sprogligt fundament, når jeg taler med hendes gymnasievenner, fx også grammatik, som Smiling er inde på. (slettet)
(12) 04-08-2012 kl. 01:17

Svar på indlæg nr. 2 af oldman:

Det skyldes at du kan stykke den sammen over flere år nu, før skulle du tage den over 2 max 3 år. Desuden kan man læse enkeltfag og sammensætte sin uddannelse som man vil. (slettet)
(13) 04-08-2012 kl. 01:22

Svar på indlæg nr. 8 af Smiling Man:

Jeg oplevede nu også; både da jeg gik i gymnasiet og på HF senere, at mange ikke kunne den mest elementære grammatik - og det blev der så f.eks. brugt ekstra tid på i sprogfagene (især i tysk, som man jo ikke har en jordisk chance for at lære, medmindre man har en grundlæggende grammatikforståelse).Redigeret 04-08-2012 kl. 01:23 (slettet)
(14) 04-08-2012 kl. 03:09

Svar på indlæg nr. 13 af Drunella:

det er mærkeligt med det tyske..det taler jeg rimelig godt..har ikke haft nogle problemer i Tyskland med og gøre mig forståelig...slet ikke, mens skriftligt...puhauha..har også fået fine karakterer i mundligt i gymnasiet..sluttede med et nital på højt niveau..for snart 20 år siden (slettet)
(15) 04-08-2012 kl. 03:23

Svar på indlæg nr. 8 af Smiling Man:

Jeg læser til dansklærer..
Der går en på mit hold, hvor jeg seriøst undrer mig over, at han overhovedet selv kunne finde på at vælge dansk.

Det har godt nok ikke voldsomt meget med emnet at gøre, men jeg tror, der har været et kæmpe hul i folkeskolen for 20 år siden...
OG.. Det gør det heller ikke skide meget bedre, at der ikke er nogen skriftlige krav på læreruddannelsen. Naturligvis har vi stopprøver osv. - Og en del af vurderingen er skriftlige kompetencer.. Men at man ved, hvordan man sætter stavekontrol til, gør altså ikke én til en god underviser.
Så JEG mener, at det i meget stor grad er en sær tilgang til danskfaget fra lærernes side.
Hvilket jeg naturligvis vil ændre totalt på, når jeg kommer udLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.