Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Bachelor (3/6)


 (slettet)
(11) 27-06-2012 kl. 23:50

Svar på indlæg nr. 8 af Nicelady:

Hmmm... Jeg var så oppe og forsvare min bachelor og fik derefter en karakter med det samme, men det var bare ikke rigtig en afslutning, fordi jeg skulle direkte videre.

Til gengæld var det lidt antiklimaks ved specialet, for det fandt de ingen grund til, at vi skulle forsvare mundtligt, selvom jura nok er det mest relevante studie at have forsvar for hovedopgaver på. Flad fornemmelse at få en karakter pr. brev 6 uger efter aflevering.

Men hvis hun er typen, der gerne vil overraskes og svarer undvigende, kunne det vel nok tænkes, at hun ville finde et eller andet arrangement hyggeligt. Jeg synes, at en middag lyder som en rigtig god ide, men tjek lige, at hun ikke har planlagt noget med de andre studerende på dagen. (slettet)
(12) 28-06-2012 kl. 00:07

Svar på indlæg nr. 11 af Monsoon:

Ja, det er jo ikke særlig festligt, at få sin karakter på den måde. Når du skriver specialet, er det så Kandidateksamen du mener? Er der ikke en translokation, når man har afsluttet sin uddannelse? (slettet)
(13) 28-06-2012 kl. 00:10

Svar på indlæg nr. 12 af Nicelady:

Svar på indlæg nr. 11 af Monsoon:

Er der ikke en translokation, når man har afsluttet sin uddannelse?Studerende kan afslutte deres uddannelser på så godt som alle dage af året (afhængig af de afleveringsfrister, der bliver enige med vejlederen om) - og følges ikke med andre studerende på samme måde som i skole eller gymnasium. Så translokation er der ikke. (slettet)
(14) 28-06-2012 kl. 00:11

Svar på indlæg nr. 12 af Nicelady:

Specialet tæller for 2 fag, og typisk skriver man det sideløbende med eller efter afslutningen af de sidste undervisningsfag.

Og jo, der er dimission, men på jura var det i januar og september, og jeg afleverede speciale i april. (slettet)
(15) 28-06-2012 kl. 00:23

Svar på indlæg nr. 10 af Mikkel:

Ja det har du helt ret i. Jeg var bare i tvil om, om vi skulle møde op på universitetet, når hun får sin karakter, om der forventes store gaver, og om der forventes en større festLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.