Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Ansættelseskontrakt (3/7)


 (slettet)
(11) 22-03-2012 kl. 19:23

Svar på indlæg nr. 7 af Namasta:

NEJ jeg har ej..

KIG selv efter....der står på alle de sider jeg har været inde på, at du SENEST har KRAV på en ansættelseskontrakt når du har været ansat i en måned... AT praksis er en anden, er en anden sag...

Kopieret direkt fra PROSA's hjemmeside...

www.prosa.dk/raadgivning/ansaettels...

Hvornår har jeg krav på en ansættelseskontrakt

Hvis den ugentlige arbejdstid i gennemsnit udgør mere end 8 timer, er du omfattet af Lov om ansættelsesbeviser. Det gælder også for personer i f.eks. jobtræning, eller hvis du har et studenterjob.

Senest én måned efter ansættelsesforholdets start skal din arbejdsgiver udlevere en ansættelseskontrakt. PROSA anbefaler, at du får kontrakten udleveret, før du starter eller siger dit andet job op og evt. lader PROSA læse den igennem for dig.

Hvis du fratræder inden for den første måned (i prøvetiden) har du stadig krav på en ansættelseskontrakt.

Hvis du skal udføre dit arbejde i udlandet og varigheden heraf udgør mere end en måned, har du krav på at få udleveret ansættelseskontrakten inden afrejsen. (slettet)
(12) 22-03-2012 kl. 19:25

Svar på indlæg nr. 11 af bimbam:

"Senest en måned efter" betyder ikke, at man ikke har krav på en ansættelseskontrakt, før man har været ansat i en måned, som du skrev i første indlæg. (slettet)
(13) 22-03-2012 kl. 19:26

Svar på indlæg nr. 11 af bimbam:

Jeg ville aldrig sige et arbejde op før jeg havde en underskrevet ansættelseskontrakt.
Kan de ikke leve med det, så må de finde en anden. (slettet)
(14) 22-03-2012 kl. 19:30

Svar på indlæg nr. 12 af Namasta:

Nej og det betyder heller IKKE som du siger, at man HAR krav på en kontrakt inden man starter...vil du gerne fluekneppe, så fint med mig!

Det bliver uden mig og arbejdsgiveren er stadigvæk i sin fulde ret til at vente med at give dig ansættelseskontrakten til den måned er gået!! (slettet)
(15) 22-03-2012 kl. 19:35

Svar på indlæg nr. 13 af Surfmann:

Nej...det ville jeg heller ikke...men det ændre ikke på ordlyden i lovgivningen..

Men det er jo den risiko man løber eller den chance man må tage, hvis man er villig til det....Jeg ville ikke selv sige et job op, før end jeg står med en underskrevet kontrakt i hånden...Det kan så blive en lidt svær situation, hvis arbejdsgiveren går til grænsen og venter med at udlevere den...

Har selv stået i en situation, hvor jeg blev røvrendt at en advokat, der gerne ville ansætte mig, han var ikke til at rive en kontrakt ud af, selvom vi var blevet enige om arbejdstider, løn osv. og det viste sig også, at der ikke var noget job alligevel...men fandt ud af senere, at han er så moralsk korrumperet, at jeg ville have været flov ved at have arbejdet hos ham.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.