Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Undervisning (1/2)


 (slettet)
(1) 06-09-2013 kl. 23:36

Jeg ser 60 min og der har man vendt rundt på undervisning og lektier, undervisningen foregår derhjemme via computere/videoer med et nyt koncept udviklet af Khan Academi, lektierne laves så i skolen og hvis man går i stå er læreren klar til at hjælpe.

Tilsyneladende får eleverne langt mere ud af det nye Khan projekt.

Kunne det blive fremtidens skolegang? (slettet)
(2) 07-09-2013 kl. 06:35

Svar på indlæg nr. 1 af Bundskruen:

Så absolut en glimrende idé.

Jeg har set andre undervisningsformer, hvor klasserne og aldrene er på tværs af hinanden, det vil sige at de større klassetrin ka' hjælpe de mindre, os' i de højere klassetrin, fx. hjælper 9. klasserne 8. klasserne og så fremdeles, og de højere klassetrin ka' hjælpe de endnu mindre klassetrin, i dertil afsatte timer om dagen, ca. 1/3-del af undervisningstimerne, med to hjælpende lærere, ingen lektier hjemme og alene i vores forstand, men evt. selv-finding af div. oplysninger, bøger, magasiner, artikler eller anden info. på biblotek eller IRL, max-tid; 1 time, som så medbringes næste dag.... alle fra 2. klasse og op har 8 timer om dagen, altså ik' mer' end en arbejdsdag, og det fungerer os', forbløffende godt.

Jeg har endnu ik' hørt om nogen elever som følte sig ´'tabt' eller overset, ej heller så nogen af de større, eller lidt kvikkere, elever noget nedværdigende i at hjælpe de mindre eller de der lige sku' ha' det ind én gang til. (slettet)
(3) 07-09-2013 kl. 07:23

Svar på indlæg nr. 1 af Bundskruen:

Fremtiden er her allerede.
da.khanacademy.org/

Det er ikke en dum ide, men grundlæggende anderledes end ideen om eleven er statens ejendom qua heldagsskolen. (slettet)
(4) 07-09-2013 kl. 09:10

Svar på indlæg nr. 1 af Bundskruen:

Går det ikke meget godt med fjernundervisning downunder? (slettet)
(5) 07-09-2013 kl. 09:39

Svar på indlæg nr. 2 af maylou:

Generelt er jeg imod, at de dygtige elever skal bruge tid på at undervise de mindre kvikke. Det er det, vi har lærerne til.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.