Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Introvert - det nye sort (15/17)


 (slettet)
(71) 02-11-2013 kl. 17:14

Jeg kunne godt tænke mig at høre jer der er introverte,
Mener i det kan have en sammenhæng med det at have svært ved at sætte grænser?og/eller ikke at være grænsesøgende i stor grad? (slettet)
(72) 02-11-2013 kl. 17:21

Svar på indlæg nr. 63 af Kalorius:

Jeg oplever heller ikke mit ønske om at være mig selv som depressivt selvom det startede efter en sorg - mere som et nyt behov hos mig, så det var ikke min tanke.

Er det så sådan at nogen er én af delene og andre af os er en blanding? (slettet)
(73) 02-11-2013 kl. 17:24

Svar på indlæg nr. 66 af Ellermåskeskuviikke:

Vi har nok en tendens til i samfundet at det at være udpræget social hele tiden, betragtes som et must. Så det kan godt være helt grænseoverskridende at tilstå man er glad for at være alene. (slettet)
(74) 02-11-2013 kl. 17:25

Svar på indlæg nr. 73 af Theofine:

Jeg tænkte sådan i det hele taget (slettet)
(75) 02-11-2013 kl. 17:33

Svar på indlæg nr. 1 af tri3e:

Hvilken type er du


Såmænd nok lidt af begge, nogle gange har jeg behov for at kigge og tygge lidt på div. infoer/in-put fra verden, inden jeg gi'r mit besyv med, eller slet ik' blander mig - og nogle gange slår jeg ned med det samme, skyder lige fra hoften , det er et valg jeg helt bevidst tager, når jeg står i situationen.

... og føler du, at du bliver set, hørt og forstået derude i samfundet?


Det kommer an på hvilken del af samfundet jeg vælger at blandet mig i, og om der er fler' som mig, altså om vi er en gruppe om et eller andet, eller jeg må stå på en ølkasse og råbe ud i luften...

... det sidste er jeg ved p.t at prøve at få ørenlyd for, blandt de læger jeg er nødt til at konsultere grundet en kronisk lidelse, men som de fleste læger, jeg er i berøring med helst vil medicinerer, selvom alle deres lægebøger og -lærdom skriver side op og side ned, om de alvorlige bivirkninger, og de nægter at se på de 26 år uden den medicin, hvordan jeg er ret bedre hjulpet, end de der i samme tidsperiode, har guffet de stor mængder medicin i sig, da man grundet bivirkningerne, er nødsaget til at spise endnu mer' medicin o.s.v.

Og jeg er nødt til at grave gennem fler' med samme lidelse, men jeg aner jo ik' om de tager den medicin, før jeg er kommet i kommunikation med dem, og dét ka' ta' laaaaang tid, og så alligevel være forgæves...

... foreløbig har det taget 26 år, og jeg er langt fra igennem, idet jeg ofte taler for døve ører eller netop støder på fordømmelser, og så er det man ska' være stærk i troen, når man er oppe mod hvide kitler. men jeg har ingen intentioner om at omvende andre, personligt, da det er et valg de selv må tage, men jeg vil gerne selv tage kampen og så la' mine erfaringer gå videre.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.