Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Register over sundhedsoplysninger, nogen der har kendskab?? (2/4)


 (slettet)
(6) 21-10-2013 kl. 18:00

Svar på indlæg nr. 5 af Fætter Solskin:

Desværre, det ville ellers være dejligt. (slettet)
(7) 21-10-2013 kl. 18:08

Svar på indlæg nr. 4 af oldman:

Du må kontakte kommunen de må vide hvor din forhenværende læge har gjort af journalerne, de må ikke smides ud, de ligger i et arkiv han har et sted.... Dine lægepapirer SKAL følge dig, så det er en fejl din nye læge ikke har den i sit system... For øvrigt så må din nye læge godt rekvirere papirerne selv.... og de bør vide hvor de skal finde dem henne i systemet....

Så henvend dig endnu engang til den nye læge og bank i bordet, samt til kommuen og bank i bordet der..... MHT at finde ud af vacciner så kan man betale sig fra at få undersøgt sit blod for stofferne .... ring f eks til Statens Seruminstitut og forhør dig om det... de kan oplyse dig hvad de kan finde via dit blod af rester af vacciner mv. (slettet)
(8) 21-10-2013 kl. 18:33

Svar på indlæg nr. 7 af hebiha:

Det er måske muligt, men det er 4 læger og 3 kommuner siden, og de 2 eksisterer ikke mere efter sammenlægningen. Der findes sikkert en arkivkasse et eller andet sted med håndskrevne notater. Det er for stort et arbejde at sætte i gang, nemmere at få fornyet vaccinerne. Håbede bare der var et snedigt sted, hvor alt lå i indscannet udgave.

Undre mig mere at myndighederne ikke ved at jeg er donor, ikke har oplysninger om undersøgelserne i forbindelse med en så stor folkeundersøgelse som Østerbro/Herlev er. Det er trods alt aktuelle data. (slettet)
(9) 21-10-2013 kl. 20:13

Kontakt Sundhedsstyrelsen, dér kan du få hjælp. Er dine journaler pist væk, er det Statsforvaltningen du skal have fat i. (slettet)
(10) 21-10-2013 kl. 20:20

Svar på indlæg nr. 4 af oldman:

Jeg tror faktisk ikke, at et sceeningsprojekt (Østerbro/Herlev undersøgelsen) vil fremgå af sundhed.dkLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.