Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

At tage ansvar for eget liv (10/10)


 (slettet)
(46) 24-10-2013 kl. 21:12

Svar på indlæg nr. 1 af Alyssa:

Det er måske lidt for off topic og måske også en anelse provokerende, men i min verden er det lige så slemt, at folk ikke tager vare på deres krop. Alle dem, der er overvægtige (mig selv inkl.), burde også få en omgang skældud.

Selvom, det er det for mig, er det åbenbart heller ikke almen viden, at man ikke kun skal kigge på fedtindhold i maden, når man skal vurdere sundhedsfaktoreren, og hvor god maden er til at tabe sig med, eller at man faktisk ikke lettest får c-vitamin fra citrusfrugter.

Jeg tror bare, at vi må acceptere, at folk har hver deres interesser og ting, de generelt synes, man bør vide noget om. Sådan er vores samfund efterhånden opbygget. Man bliver mere og mere specialiseret både jobmæssigt, men også privatlivsmæssigt. (slettet)
(47) 24-10-2013 kl. 21:27

Svar på indlæg nr. 46 af danielmoe:

NÆH jeg synes da ikke at der er nogen som skal skældes ud, hverken overvægtige eller kvinder som ikke selv går til lægen. Tror da heller ikke at jeg har skældt ud i tråden. Jeg har bare undret mig over at kvinder ikke selv tager ansvar for at blive tjekket, nok noget af det nemmeste at tage ansvar for. Det tager 10 min. hos lægen at få foretaget den test.

Det samme gælder da ved overvægt som også handler om at tage ansvar selv. Sådan synes jeg det bør være med alt i vores liv, at man tager ansvar for egne handlinger. Det er jo ikke andres skyld hvis man spiser for meget, ryger for meget drikker for meget alkohol bliver kriminel o.s.v (slettet)
(48) 24-10-2013 kl. 23:41

Svar på indlæg nr. 19 af Finkelstein:

også her..

egentlig lidt imponerende, da jeg har haft 26 add på 26 år (slettet)
(49) 25-10-2013 kl. 14:07

De kvinder, der ikke er blevet indkaldt, som har udviklet cancer eller haft lange sygdomsforløb, kan søge erstatning, har jeg læst på tekst TV.
Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.