Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Er du i farezonen for Diabetes...?? (8/9)


 (slettet)
(36) 14-11-2012 kl. 16:44

Svar på indlæg nr. 35 af Susan:

Ja - det er dybt mærkeligt og samtidig fascinerende.. (slettet)
(37) 14-11-2012 kl. 17:18

Svar på indlæg nr. 1 af Tusnelda:

Er du i farezonen for Diabetes...??

Uden tvivl (slettet)
(38) 14-11-2012 kl. 17:50

Svar på indlæg nr. 1 af Tusnelda:

Næ, her i Den Lille Hybel Ved Den Store Flod, er vi ik' i nogen farezone, ingen familiemedlemmer, der altså kendes til, har det eller har haft, én er måske på vej, grundet uhyrligt usund levevis incl. et gevaldigt alkoholmisbrug, men da vedkommende er udenfor nogen form for 'rækkevidde', så må vedkommende sgu' ta' hva' der kommer.

Her, i Den Lille Hybel Ved Den Store Flod, er vi primært gået palæovejen (stenalderkost), nu hverken for større vægttab eller skræk for sygdomme, men fordi en masse anden forarbejdet og tilsætningsfyldt mad, gjorde os trætte, uoplagte, humørsvingende og ik' mindst elendige i maven.

For et par år siden fik El Frito og jeg taget en masse prøver, deriblandt blodsukkeret, og lægerne var forbløffede over de fine tal, trods El Frito's, dengang, store sukkerindtag og mine forhøjede reumatologiske factorer, men som de sagde; "I må leve yderst sundt, som opvejer sukkeret, siden tallene er fine."

Hvilket de har vældigt ret i, jeg ka' fx. ik' komme gennem en dag, uden frugt, grønt og lidt nødder, og El Frito bli'r vanskelig hvis ik' der kommer salater på bordet, mindst to gange om ugen.

Og stod det til mig, fik vi fisk, mindst, 5 gange om ugen, men da El Frito har fået skaldyrsallergi, må vi sno os lidt - men det kommer.

Vi ska', her til januar, få taget nogle prøver igen, bare for at se om tallene har rykket sig, samtidig ska' vi ha' fundet ud af om det er alle skaldyr eller om vi ka' spise muslinger, som vi begge æææælsker.
 (slettet)
(39) 14-11-2012 kl. 18:45

Svar på indlæg nr. 10 af Tusnelda:

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med at du først var D2 som har forandret sig til D1 !?

D1 er vel ofte en medfødt sygdom, hvor kroppen ikke kan producere insulin..

Og D2 er ofte et resultat af dårlig livsstil, hvor kroppen ikke reagerer korrept på produktionen/optagelsen af insulin.. (slettet)
(40) 14-11-2012 kl. 18:52

Svar på indlæg nr. 1 af Tusnelda:

Jeg er meget opmærksom på at leve sundt, så sandsynligheden for at jeg ikke får diabetes formindskes..

Der er flere i min farmors familie der har haft D2. De var alle overvægtige og fik det som gammel..

Jeg ved godt, at jeg kan få det selvom jeg lever relativ sund. Jeg får taget en livsstils-test en gang årlig, hvor jeg tjekkes for de fleste livsstilssygdomme..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.