Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Introvert - det nye sort (6/17)


 (slettet)
(26) 02-11-2013 kl. 11:39

Svar på indlæg nr. 23 af tri3e:

Det er jo fint at i kan vise forståelse for hvem i hver især er,så der ikke skabes gnidninger mellem jeg af den grund

Jeg er den introverte type samme tid med jeg kan have en manglende evne for at sige fra,og det kan give nogle situationer der raser i mit indre.

Et eks som nok set nu i bakspejlet kan virke lidt komisk,men som var ganske forfærdeligt da det stod på.
Jeg havde for et par år siden mødt en fyr over en dating side,han boede helt ned ved grænsen,da vi havde mailet og haft kontakt over tlf igennem længere tid og det virkede som vi gik godt i spænd,så så jeg ikke noget problem i at han da vi skulle mødes her hos mig naturligt nok måtte overnatte grundet afstanden,mødet gik fint og vi ville begge gerne ses igen.

Næste gang meldte han så ind at han havde 14 dage i sommerferien vi kunne bruge til at lære hinanden at kende,jeg undveg lidt ved at udtale at 14 dage måske var længe,men nu måtte vi se hvordan alting udviklede sig,

Han kom så og slog sig ned og som dagene gik kunne jeg mærke jeg blev mere og mere oprørt inden i og kunne selv føle jeg blev afvisende,han følte det åbenbart ikke,lod sig ikke mærke med det..jeg fik det bare værre og værre med hele situationen,og kunne ikke få sagt mine grænser var overskredet max,så det endte med jeg på 12 dagen,nærmest brød ud i lys lue og så kom det som skidt fra en spæde kalv at det her fandeme ikke fungerede og han godt kunne fise hjem,han var målløs

Jeg lærer tit på den hårde måde,fordi jeg ikke får sagt fra i ordenlig tid,men sådan en oplevelse får mig klart til at være forbeholden over for at kaste mig ud i ting en anden gang. (slettet)
(27) 02-11-2013 kl. 11:40

Svar på indlæg nr. 25 af tri3e:

Enig. Men problemet med familiesammenkomsterne og det sociale aspekt bliver jo kun udtalt, fordi det ikke bliver italesat, grundet manglende selverkendelse. (slettet)
(28) 02-11-2013 kl. 11:44

Svar på indlæg nr. 22 af Mikkel:

Jeg tænker det vllle være nemmere at være ekstrovert for min egen skyld,da folk ofte giver udtryk for det er "træls" jeg er det modsatte.

Dog har jeg jo forståelse nok for mig selv og mit behov,så jeg ignorerer at andre kan savne kontakt og deltagelse fra min side.

Jeg tænker da over at man ofte kan vælge så meget fra at man bliver sat ud på side linjen,men når jeg deltager har jeg så tilgengæld ikke svært ved at finde plads og blive inkluderet . (slettet)
(29) 02-11-2013 kl. 11:49

Der er endvidere problematisk, at introverte mennesker nemt kommer til at blive omtalt som egoistiske mennesker, fordi de vælger fællesskaber fra. (slettet)
(30) 02-11-2013 kl. 11:52

Svar på indlæg nr. 20 af Mikkel:

Det var da en meget sjov test. Jeg er åbenbart ISTP og det tror jeg passer fint.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.