Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Basisk kost efter indtag af NSAID (6/9)


Anonym (Opretter)

(26) 30-08-2012 kl. 23:24

For nu af følge lidt op på tråden, vil jeg fortælle, at jeg idag har været til speciallæge.
Han mente, at jeg har haft en gedigen maveinfektion, som har ødelagt al mavefloraen og slimhinden er blevet følsom. NSAID har så provokeret slimhinden yderligere.
Han mente, at jeg skulle spise basisk og fiberfattig kost og droppe pillerne i 1 mdr. Hvis maven så ikke var iorden, skulle have have lavet en undersøgelse med en slange med kamera i.
Mistanken ville i så tilfælde gå på tarmbetændelse.
Han sagde slet ikke noget om mavesår. Men jeg er jo undersøgt for blod, ville der ikke være det, hvis jeg havde mavesår?Anonym (Opretter)

(27) 30-08-2012 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 25 af et stort varmt hjerte:

Jeg synes, at lægen sagde noget om, at mavesår sidder i tyndtarmen, og det er ikke der, jeg har haft ondt. Men man kan jo aldrig vide. (slettet)
(28) 30-08-2012 kl. 23:41

Svar på indlæg nr. 26 af Anonym:

Ikke nødvendigvis. Desuden kan et mavesår sidde mange steder - fx ved tolvfingertarmen og selvfølgelig i mavesækken.

I starten bløder det jo ikke altid. Men symptomerne er der jo. Ondt og fx kvalme.

Begynder det først at bløde, er der ingen tvivl mere. Så kaster man somregel op (ligner kaffegrums, eller i værste tilfælde rent blod - i den anden ende sort afføring.

Men det giver god mening med den infektion. Det er så efter min mening meget vigtigt, at du så får opbygget din tamflora igen, og her er mælkesyrer meget vigtige. Google dem og find en slags med mange enheder i. Du skal nok tage dem i lang tid.

Du kan også købe noget AloeVera juice. Det hæmmer irritation af dine slimhinde i mavesækken. En lille snaps eller to hver dag, og det smager godt.Anonym (Opretter)

(29) 30-08-2012 kl. 23:50

Svar på indlæg nr. 28 af FioniaDK:

Jeg har ikke haft ondt v tolvfingertarmen eller mavesækken (så det hele på planchen idag).
Jeg har taget mælkesyrer i lang tid nu, nogle jeg fik anbefalet af lægen. God idé med det AloeVera, det vil jeg købe imorgen! Har du selv erfaringer med det? (slettet)
(30) 30-08-2012 kl. 23:55

Svar på indlæg nr. 29 af Anonym:

Ja jeg har brugt Aloe med godt resultat. Jeg får ret stærke piller og har tendens til mavesår. Ind i melllem kan jeg næsten intet tåle af surt/sødt/stærkt o.s.v.

Det hjalp godt.

Så er du godt på vej, når du tilstadighed tager mælkesyrekapsler. Der kan du jo også købe Gaio/A38 o.l. - surmælksprodukter med acidophiluskulturer i.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.