Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Introvert - det nye sort (5/17)


 (slettet)
(21) 02-11-2013 kl. 11:15

Svar på indlæg nr. 18 af tri3e:

Sjovt så ens vi er på dette område Har nogen jeg elsker brug for mit nærvær så ser jeg igennem mit eget behov,men det resultere så også i at jeg føler jeg er blevet overfaldet af en energi vampyr når jeg igen kan puste og mærke efter mig selv.

Mine nærmeste kender mig vel trods alt og ved jeg har dette behov for at trække mig,andre kan påtale at jeg da heller ikke er nem at holde fast i,som tiden går bliver jeg om ikke bedre til at takle det så bedre til at ignorere i nuet.

Jeg har også måttet melde fra men er også blevet valgt fra grundet mit behov for eget selskab.

Jeg kan ikke sige mig fri for at tænke,det ville være nemmere at være den modsatte type. (slettet)
(22) 02-11-2013 kl. 11:19

Svar på indlæg nr. 21 af Ellermåskeskuviikke:

Jeg har også måttet melde fra men er også blevet valgt fra grundet mit behov for eget selskab.Jeg kan ikke sige mig fri for at tænke,det ville være nemmere at være den modsatte type.For hvem?
Jeg har det ganske godt med at fravælge og blive fravalgt.
For ca. 20 år siden traf jeg en beslutning om at fravælge ting, herunder sociale sammenkomster, jeg ikke gad, og det har jeg det godt med.
Ja ja, nogle blive skuffede eller sure, men det må være deres problem. (slettet)
(23) 02-11-2013 kl. 11:23

Svar på indlæg nr. 21 af Ellermåskeskuviikke:

Min veninde gennem mange år efterhånden er superekstrovert. Og det sker stadig, at vi tørner sammen, når jeg ikke lige er til at træffe. Hun har nemlig det modsatte behov for selskab for at lade op, og efter at hun er blevet ledig, kan hun mærke energien sive ud af hende, hvis hun ikke skal noget.

Hun har så taget konsekvensen ved at melde sig til aktiviteter de fleste dage i ugen, hvilket ganske simpelt ville slå mig ihjel, hvis jeg skulle følge med i.

Vi kan dog for det komplementere hinanden ved at hun f.eks. holder alle de "store" fester og fødselsdage. Hun er i mange sammenhænge blevet mit ansigt udadtil.

Vi er begge enlige, og har derfor haft meget nytte af denne her fordeling. (slettet)
(24) 02-11-2013 kl. 11:24

Svar på indlæg nr. 22 af Mikkel:

Det samme her. Jeg har sågar valgt flere kærester fra, grundet det sociale aspekt med familiesammenkomster i weekends, hvor jeg bare ville fiske....og være i mit eget selskab.
Jeg har endda valgt et arbejdsmiljø, hvor jeg ikke arbejder hver dag, og får timer for at sove.
Jeg har på alle måder taget handling for mit behov for alenetid, i den udstrækning det er muligt i den virkelige verden. (slettet)
(25) 02-11-2013 kl. 11:29

Svar på indlæg nr. 24 af Kalorius:

Selvom det lyder overfladisk at vælge fra pga. sammenkomster, for det gør det jo, så er det faktisk en ganske heftig kvæler af en relation, hvis der hele tiden skæres i "alenetiden". En dealbreaker. Men det er svært at forklare andre.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.