Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tips imod sukkerafhængighed? :) (5/5)


 (slettet)
(21) 14-06-2013 kl. 15:17

Svar på indlæg nr. 19 af maylou:

Frugt er sundt ja, men fuldt af frugtsukker, der kan være medvirkende til at man vedligeholder den søde tand:) Så skal man tage en seriøs kold tyrker, skal man faktisk helst holde sig fra frugt også, i hvert fald de første 14 dage (slettet)
(22) 14-06-2013 kl. 16:21

Svar på indlæg nr. 6 af ChioW:

Tak for et super godt råd vidste jeg ikke

Har ikke vidst hvad jeg kunne forebygge med, da jeg er er en sukkergris (slettet)
(23) 14-06-2013 kl. 17:24

Svar på indlæg nr. 21 af NoOne:

Frugt er sundt ja, men fuldt af frugtsukker, der kan være medvirkende til at man vedligeholder den søde tand


Det er der heller intet i vejen for, at ha' en sød tand, når den er under kontrol, der er ingen grund til hysteri, hvis man ik' er meget overvægtig, men blot vil ha' noget under kontrol.

Så skal man tage en seriøs kold tyrker, skal man faktisk helst holde sig fra frugt også, i hvert fald de første 14 dage.


Sukkeret i frugten er en minimal trussel, kontra alle de gode mineraler og vitaminer der er i frisk frugt. (slettet)
(24) 16-06-2013 kl. 03:14

Svar på indlæg nr. 1 af Peaceful Warrior:

hvis trangen til sukker genere dig, er der kun en vej - fjern sukker fra din daglige kost. Det tager ca. en uge eller tos's tilvænning, men helt sikkert kortere tid end andre afhængighedsforhold.
Som alle andre afhængighedsforhold kan man trappe ned, men givetvis med samme reaktion som andre - man falder alt for hurtigt tilbage til det gamle forbrug.
Spørgsmålet du skal stille dig selv er nok mere, hvor meget gøre sukker for dig i det daglige - og hvor meget skader det.
Hvis skaderne tæller højere end fordelene, skal der måske gøres noget ved det konkrete problem. Men mange gange er der andre problemer der følger med - kan tingene reelt skilles ad ?
Hvis der er tale om reel afhængighed, bør man måske ikke søge at løse problemerne selv, men søge reel hjælp fra folk som ved hvad de taler om - i stedet for at "nøjes" med husholdningsråd fra andre debatbrugere ???!!!!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.