Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Udrensning af kroppen (5/5)


 (slettet)
(21) 16-03-2013 kl. 17:59

Svar på indlæg nr. 18 af Anonym:

Hvis du også har slidgigt er det så ikke en god ide at komme af med de ekstra kilo? Det gør det vel kun værre og mere hårdt for kroppen at skulle bære på, kunne jeg forestille mig.
Start stille og roligt og som Hwilman skriver, så gør motionen hans slidgigt bedre (hvis jeg fangede det korrekt, Hwilman?)

Möllers tran (levertran) er godt for knoglerne - drikker/spiser selv en spsk. om dagen og kan mærke i kroppen hvis ikke jeg har taget det i et stykke tid.
Så måske det også var en idé, hvis det kan hjælpe på din mobilitet? (slettet)
(22) 16-03-2013 kl. 18:05


(hvis jeg fangede det korrekt, Hwilman?)ja det er koregte vis man mosjner moterat smør man ledne og det har dig godt af (slettet)
(23) 16-03-2013 kl. 18:36

Hmm... ud fra det, til nu, læste, ville jeg gå til lægen, få et stort check-up, hjerte, nyrer, lever, blodtryk, hoften o.s.v, rådfører mig med medicinmanden om hva' denne ville fraråde mig at gøre, det er nok det vigtigste, da der jo så ellers ik' er nogen begrænsninger for, hva' du så ka' gøre.

Umiddelbart ku' cykling, svømning og vægttræning være en start, så du fik gang i at tabe dig, ændrede spisevaner, hvor hvidt brød, sukker, færdigretter, fabriksfremstillede produkter, ligthprodukter, fast food, kaffe, sort te og mælk ble' bandlyst - det ka', for nogle, være en stor omvæltning, men betaler sig hurtigt ved bedre fordøjelse, renere hud, meget forbedrede ånde og en meget bedre forståelse af hva' kroppen egentligt har godt af - og, især, hva' den ik' har godt af.

Og så har det den fordel, at er man først blevet dus med sin krop og dens 'virkemåde' og sin fødeindtagelse, ja så vender man sjældent tilbage til de 'gamle' vaner.

Og det er ik' en nødvendighed at leve som en topatlet, resten af sine dage, men fx. ha' 2-3 måltider, om ugen, 'åbne' altså hvor man ka' spise hva' man lyster, uden at skelne til dit eller dat, men så sørge for at resten af ens måltider, motion og levevis, lever op til den 'nye' livsstil...

... lidt li'som at sætte i banken, har man overskud ka' man godt tillade sig at hæve lidt på kontoen, uden at det vælter budgettet, men så ellers passe på man ik' overskrider kontoen, me holder et jævnt budget.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.