Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Introvert - det nye sort (4/17)


 (slettet)
(16) 02-11-2013 kl. 10:35

Svar på indlæg nr. 15 af Ellermåskeskuviikke:

Jeg kan blive splithysterisk, hvis der røres ved mine "friweek-ender". Jeg har meget svært, synes jeg, ved at formulere hvor vigtig den opladningstid er for mig, uden at komme til at virke som om, jeg ikke vil være sammen med mit barn.

Faktisk får jeg selv temmelig dårlig samvittighed i den den forbindelse .. jeg synes, at den er svær. (slettet)
(17) 02-11-2013 kl. 10:43

Svar på indlæg nr. 16 af tri3e:

Jeg kender det kun alt for godt,jeg kan ikke med hvis nogle prøver at hive mig ud fra min "zone" og give udtryk for at jeg ikke rækker nok ud eller deltager nok,jeg fornemmer tydeligt når og hvis behovet opstår for at være social, men er mig også bevist om at det ikke rigtigt går i spænd med andres forventninger til mig.

Det er heller ikke her fordi jeg ikke vil andre,men jeg kan ikke gøre det anderledes,jeg kender godt den dårlige samvittighed,den har været en følgesvend i det meste af mit voksne liv,egentligt kan det irritere mig,da man jo burde have den ret over for sig selv og sit eget liv.

Hvordan reagere du så når den dårlige samvittighed får greb i dig,kan du ignorere den eller æder det den energi du har så meget brug for?

Redigeret 02-11-2013 kl. 10:44 (slettet)
(18) 02-11-2013 kl. 10:57

Svar på indlæg nr. 17 af Ellermåskeskuviikke:

Hvis jeg skal være helt ærlig, så æder den min energi. Det næste der sker, er så at jeg går i totalt forsvar og det har kostet mig mere end én relation i gennem livet. Trangen til rum for mig selv bliver jo kun forstærket af konflikten med mig selv og konflikten med de, der er omkring mig.

Jeg har dog lært, at passe på de "overlevende". De, der bare hænger ved alligevel. Her oplever jeg endda, at jeg kan finde energien frem, når de har behov for mig. (slettet)
(19) 02-11-2013 kl. 11:12

Svar på indlæg nr. 12 af Kalorius:

Det er dog ikke kun affødt af at være introvert, men af manglende evne til at træffe rigtige beslutninger.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.