Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Tips imod sukkerafhængighed? :) (4/5)


 (slettet)
(16) 13-06-2013 kl. 23:54

Svar på indlæg nr. 15 af sister of mercy:

Desværre ikke, jeg har selv samme (u)vane og har ikke fundet noget der dæmper den trang endnu (slettet)
(17) 14-06-2013 kl. 08:37

Svar på indlæg nr. 16 af Trinemor:

vi må have forsker- hattene på (slettet)
(18) 14-06-2013 kl. 08:43

Svar på indlæg nr. 1 af Peaceful Warrior:

Sukker er lige så giftigt for kroppen som cigaretter. (slettet)
(19) 14-06-2013 kl. 09:15

Svar på indlæg nr. 1 af Peaceful Warrior:

En kold tyrker..... skær alt sukker væk fra din kost; sukkersodavand, div. varme drikke m. sukker, hvidt brød, kager, slik, fabriksfremstillet pålæg, fabriksfremstillet mad i det hele taget, yoghurt m. frugtsmag, saft m. sukker... o.s.v. smid det direkte ud, så fristes du ik' - og erstat med frugt, rå grønsager i stænger el. tern og nødder.

Hvis du er standhaftig, ta'r det ca. en uge, så er du over de værste abstinenser og ka' derefter indføre lidt fredags- eller lørdagsslik/-chokolade, men allerbedst, lav det selv; bag en kage*, lav is m. honning og vanilje, rist nødder i lidt honning, lav müslibar'er, spis yoghurt naturel m. friske, søde frugter m.m.

* www.fitnessopskrifter.dk/category/d...

... på linket er der en masse til den søde tand, uden sukker og fedt og det smager skidegodt - go' fornøjelse. caveman, 61
(20) 14-06-2013 kl. 09:23

Tror at man skal tænke lidt anderledes i forhold til afhængighed, hvor det drejer sig om at erkende at man har et "problem" med det man nu er afhængig af og der er så kun en udvej, nemlig helt at holde sig fra det man er afhængig af om det så er slik, chips, alkohol og medicin.

Jeg vil tro de fleste bilder sig ind at de er afhængige af noget de blot har vænnet sig til, så er det jo kun vanen der skal brydes, hvor man ved afhængighed, helt skal holde sig fra det man nu er afhængig af konsekvent.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.