Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Er ved at blive sindsyg..... (3/5)


 (slettet)
(11) 29-05-2013 kl. 11:09

Svar på indlæg nr. 10 af Marigpa:

Fandt dette om birkesaft:
Birkesaft består af vand, sukkermolekyler, aminosyrer og bestemte hormoner. Hvis der er allergener i birkesaften, er det store spørgsmål hvor meget? Fra forskning i birkeallergener ved man, at de ikke tåler syre og varme og derfor vil blive opløst ved kontakt med mavesyren. Hvis de skulle have en gavnlig effekt, skal de optages af kroppen gennem tarmen.

Så med andre ord er der ikke noget, der taler for, at birkesaft skulle have en gavnlig effekt på din allergi. Men birkeallergener kan give dig symptomer i mund og svælg, ligesom frugt og nødder kan ved krydsallergi.

Hvis du gerne vil drikke birkesaft, så råder vi dig til at prøve med en lille smagsprøve først. Oplever du symptomer i mund eller svælg, så spyt ud og skyl med vand med det samme.

Vær opmærksom på dine symptomer og kontakt læge, hvis de bliver alvorlige. caveman, 61
(12) 29-05-2013 kl. 11:24

Svar på indlæg nr. 11 af Solkatrine:

Altså bunden i vejret med Solkatrine og isæt en flaske birkesaft i bagerste hul og lad den rende ud til røvhullet snørre sig sammen, så en frisk Solkatrine kan nyde sommeren uden allergi (slettet)
(13) 29-05-2013 kl. 12:08

På nogen mennesker hjælper akupunktur.

Jeg klarer det meste af græspollensæsonen på Rhinocort, som er et stof der sniffes gennem næsen. Og så er jeg meget opmærksom på pollentallene og forsøger at undgå at fremprovokere allergien, blandt andet ved ikke at tørre mit tøj ude når det er sæson.

Endelig så kunne du overveje vacination, det er er en længere omgang, 3 år, men min søn som hver sommer er blevet rigtig syg klarede sig allerede efter første år igennem sommeren uden de helt store anfald. (slettet)
(14) 29-05-2013 kl. 12:19

Svar på indlæg nr. 1 af Solkatrine:

Jeg har i nogle år fået en depot sprøjte som altså har været effektiv. Men jeg ved ikke om det er for sent på sæsonen nu.
Jeg startede på Vialerg i god tid og mærkede ingenting før jeg valgte at holde pause så jeg kunne være bloddonor. Det var ret træls at jeg så fik symptomer, men er nu startet på pillerne igen så jeg håber ikke der gik rod i det pga en uges pause. (slettet)
(15) 29-05-2013 kl. 14:57

Svar på indlæg nr. 1 af Solkatrine:

har helårs allergi, værst om sommeren..
får pollen injektioner 2 gange i sommer perioden, tar 80% af generne

der skulle mange forgæves forsøg m alt muligt andet til, før min læge gav sig. og det skal gen- forhandles hver gang
er hårdt for kroppenLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.