Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Træningspass (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 22-04-2014 kl. 17:17

Til jer der træner, hvor længe træner i af gangen, og ikke mindst tænkte jeg på jeres træningsprogrammer ?

Hvis hjemmelavet, så ville det være fedt og se hvad i andre bruger, og evt. hvorfor.
Selv brugt forskellige, og leder bar efter evt. nye der kan afprøves. (slettet)
(2) 22-04-2014 kl. 18:30

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det allervigtigste er, at du først får defineret et mål. Ellers er der for mange svarmuligheder til, at det giver mening.

Styrketræning:
Jeg ønsker ikke at blive kæmpe stor, så jeg træner med høj vægt og få gentagelser, og så træner jeg med en relativ lav vægt, så jeg ikke træner mig selv til failure. Så er jeg heller ikke helt død samme dag og dagen efter. Det kan jeg godt lide. Jeg følger princippet om, at man skal træne de basale bevægelsesmønstre, vi har: Horisontal Push/Pull, Vertical Push/Pull, Hip Dominant og Quad Dominant. Med andre ord, skal kroppen trænes både foran og bagpå. Jeg har dog også indsat en ekstra dimension, hvor man også laver push/pull med armene pegende mod gulvet så at sige. Så jeg har 8 øvelser i alt. Dem træner jeg så to-tre gange om ugen.
For inspiration, se evt.: www.exrx.net/Lists/Directory.html

Konditionstræning:
Jeg kan pt. ikke løbe pga. en skade i underbenet, men når jeg kommer mig over den, så vil jeg gerne lave en form for intervaltræning, fordi jeg ikke har nogen drøm om at kunne gennemføre et maraton eller bare kunne løbe 5km. i lavt tempo. (slettet)
(3) 24-04-2014 kl. 08:11

Svar på indlæg nr. 2 af danielmoe:

Der skal nu mere til en blot intervaltræning hvis du en dag vil gennemføre en marthon, jeg selv har løbet utallige halvmarthon og løber fast 50-60 km pr uge fordelt på 4 træningspas og skal løbe mit første marthon om 3 uger, med vigtigste er at man har det sjovt med det man laver uanset om det er motionsløb eller styrke stæning, det skulle jo gerne være lysten som driver værket (slettet)
(4) 24-04-2014 kl. 10:12

Svar på indlæg nr. 3 af AmagerFyr:

Jeg skrev også, at jeg "ikke har et ønske om at løbe et maraton". (slettet)
(5) 25-04-2014 kl. 06:04

Svar på indlæg nr. 4 af danielmoe:

undskyld, mig som sov i timenLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.