Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Hjælp til nældefeber,eksem,allergi (1/9)


Anonym (Opretter)

(1) 12-05-2013 kl. 13:06

Jeg har fået noget nældefeber,eksem,alergi (har i forvejen psoriasis).

Jeg har købt nogen Vialerg 10 mg og taget ialt 4, sidste gang i går, men har det stadig og kan ikke finde ud af om jeg må tage mere end ialt 4 i træk (1 om dagen)som jeg fik af vide på apoteket,da det ikke står nogen steder.

Har også noget Betnovat 0.1% creme som jeg engang fik ved min hudlæge som jeg lige pt holder en pause hos, men der kan jeg ikke læse nogen steder om der er noget jeg må bruge mod nældefeder,eksem,allergi... på begge hænder fra hånden og op til albuen men kun på den ene side af armen.

Ved ikke hvorfor jeg har det, men vil lige høre om i har nogen gode råd, da jeg sidste gange jeg skulle have en henvisning til den hudlæge jeg bruger, skulle vente mere end en uge for at kunne komme til min egen lægen for at få henvisningen (slettet)
(2) 12-05-2013 kl. 13:17

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

den bedste anbefaling jeg kan give er at tage homøopatisk medicin, mod alt. Der er mange fordomme om det fra mennesker som har ingen anelse om det fordi der findes mange løgn. Jeg har prøvet det selv for mange ting, for mig, min datter og andre og har kun 100% været tilfreds. KLASSISK homøopati, ikke bare en eller anden, der er mange som "hjælper" med det men har ikke forstand på det, derfor er det for andre mennesker tvivlsom, men det hjælper. Også når man er gravid, tage medicin osv. det gøre ingen forskel og har ingen bivirkninger. (slettet)
(3) 12-05-2013 kl. 13:17

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Her står også 1 tablet om dagen..

www.netdoktor.dk/interactive/medici... (slettet)
(4) 12-05-2013 kl. 13:18

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Ring til din læge i morgen, og få en tid, kun lægen kan svare på dine spørgsmål. (slettet)
(5) 12-05-2013 kl. 13:20

Svar på indlæg nr. 2 af singlefar74:

Man må IKKE tage homøopatisk medicin under en graviditet!!!!!!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.