Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

bryskræft (1/2)


 (slettet)
(1) 23-02-2006 kl. 17:10

jeg er dybt rystet ,min veninde og jeg var til foredrag om brystkræft ,og hvorfor vi kvinder får det ,jeg vil dog lige fortælle at i min familie har vi kvinder ikke haft brystkræft,men i min søde dejlige venindes familie,har hun mistet sin mor i en alder af 40 år,det der skræmmer os begge er ,om du ryger ,om du er tyk,eller drikker eller bare lever udsundt gør ingen forskel,skal lige sige det var en forsker fra et anderkendt hospital og vi to kvinder der ellers passer på os selv fatter ikke noget ,er der andre søde piger herinde der måske kan give os et svar (slettet)
(2) 23-02-2006 kl. 18:59

Svar på indlæg nr. 1 af elina:

hmm.. ikke helt sandt.
jo nogle familier er genetisk disponeret, de kan testes.
Men hvis man ryger i en ung alder -som 14-årige øger det risikoen.

Så helt lige gyldigt er det vel ikke (slettet)
(3) 23-02-2006 kl. 19:29

Svar på indlæg nr. 1 af elina:

Nu er brystkræft jo desværre en af de kræftsygdomme, som man ved sikkerhed kan være arveligt betingede, og netop derfor er det lige meget om man er tyk, ryger eller på anden vis lever usundt. Det mindsker ikke den genetiske risiko.

Jeg har endvidere hørt, at det kan spille ind i hvor sen en alder, man får børn også, men det ved jeg ikke, om de sagde noget om?

Kræftens Bekæmpelse havde sidst på året sidste år kampagnen: Støt brysterne, og hvis man kigger på www.stotbrysterne.dk, så står der yderlige information om netop brystkræft.

Jeg får jævnligt (ca. hvert 2. år) tjekket mine bryster hos min egen læge, og jeg forsøger også selv at mærke efter i brysterne en gang imellem, og det tror jeg personligt er det, man skal gøre, altså forebygge.. Jeg går også til min 3. årlige smearkontrol jævnligt.. (slettet)
(4) 24-02-2006 kl. 09:29

Svar på indlæg nr. 3 af Bly Viol:

det spiller vist både ind i hvor sen en alder og hvor mange børn man får (slettet)
(5) 24-02-2006 kl. 09:35

Svar på indlæg nr. 4 af chokolade eskapade:

ja det har du ret i ,men det er de heller ikke sikker påLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.