Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Mel-bollesprøjte (3/4)


 (slettet)
(11) 03-03-2012 kl. 21:26

Svar på indlæg nr. 1 af - Mumi:

Den sidste bollesprøjte jeg købte for et par år siden var hos Kop og Kande så mon ikke de har den endnu...

Jeg skulle bruge den som gave til min bror, jeg har selv min mormors gamle og den holder sikkert min tid ud... Jeg bruger den både til kød og melboller og så til vaniljestænger indtil jeg fik smidt opskriften ud ved et uheld .....

Men de minder lidt om en forstørret vaniljekrans men som en stang.... jeg trykkede et stykke dej ud og lagde på en plade og delte den i flere stykke og smed dem i ovnen til de var gennembagte, kan desværre ikke huske tiden, men mon ikke det var som vaniljekranse... (slettet)
(12) 03-03-2012 kl. 23:05

Svar på indlæg nr. 11 af hebiha:

Jeg husker også min mors. Jeg fik som 8-9 årig lov til både at lave mel og køkboller og det var jo stort. Ved bare ikke hvor den blev af da hun tog herfra.

Jeg vil prøve at købe en, det er nu ikke mig men min datter der skal lave både mel og kødboller. Jeg er anti-suppe-spiser.. he he.. blev fodret alt for meget med suppe da jeg var barn og desværre har jeg aldrig brudt mig om det siden.

Lyder godt med vanillekranse. De smager dog bedst når de er hjemmelavede.

- Mumi (slettet)
(13) 03-03-2012 kl. 23:13

Svar på indlæg nr. 12 af - Mumi:

Jeg sad og hjalp min mormor med at lave mel og kødboller, jeg elsker suppe og kunne spise det flere gange om ugen, så jeg skal vist have gang i suppen igen.... mums.... men denne gang med en blomkålssuppe.... med oste/baconbrød til.... mums...

JA hjemmelavede småkager smager bedst, men jeg må ikke få så mange mere, så laver ikke kager mere, men elsker hjemmelavede kager/småkager/tærter m.m. så skal vist bare lære at bage uden sukker med med kunstigt sødestof... (slettet)
(14) 04-03-2012 kl. 03:33

Svar på indlæg nr. 13 af hebiha:

Du kan lave alle slags kager med kunstigt sødestof. Diabetesforeningen har bøger med dejlige kageopskrifter.

- Mumi (slettet)
(15) 04-03-2012 kl. 11:43

Svar på indlæg nr. 14 af - Mumi:

Jamen jeg ved det godt, men eftersom sønnike er flyttet hjemmefra så skal jeg lige vænne mig til situationen, og så bager jeg nok kun hvis jeg skal have gæster, regner med at mit bageri, bliver til et par gange om året kun fremover.

Og regner da også med at sukker kan erstattes med sødemiddel i alle typer kager, jeg har da tænkt mig at prøve med Muffins engang, også den Icing der skal ovenpå skal være så sukkerfri som muligt....

Så jeg er på jagt efter en god opskrift... som jeg kan bruge som grundopskrift, og så ud fra den kan jeg f eks komme bær i m.v.

Sådan så jeg stadig kan bage en god Muffin, plus mine vaniljekransestænger.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.