Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Jul alene, (2/2)


 (slettet)
(6) 29-11-2014 kl. 18:47

Svar på indlæg nr. 5 af Birgitta:

Det er jo så din opfattelse.
Jeg har i en del år inviteret flere til at holde jul her, netop fordi de skulle sidde alene. Nogle år kom der nogen, andre år ingen. Det var selvfølgelig aftalt på forhånd.
Men det har hver eneste år været meget givende både for dem og jeg.

En mulighed kunne også være,at man meldte sig til et fælles arrangement, hvor man heller ikke kender nogen på forhånd. Dem bliver der holdt mange af rundt omkring i landet. Og uden at man behøver at hjælpe til selv.

Jeg skal selv sidde alene i år for første gang, og dette er valgt af personlige grunde. Jeg har altid holdt samling på familien i julen, men har valgt at sige stop i år. Er blevet inviteret ud til venner, men dette har jeg også sagt nej tak til.
Ergo er det mit valg, og selv om det uden tvivl vil føles meget underligt, holder jeg fast i min beslutning. Og vælger i stedet at holde juleaften på en hel anden måde end jeg normalt ville have gjort.

Det betyder dog ikke, at jeg nemt kan sætte mig ind i opretteren af tråden, og jeg synes det er hamrende godt at der bliver søgt efter andre, der måske er i samme båd. Og jeg opfatter det på ingen måde som ynk. (slettet)
(7) 29-11-2014 kl. 19:10

Svar på indlæg nr. 6 af quinden:

Hov...der skulle stå :

At jeg nemt kunne sætte mig ind i opretteren af tråden....i forbindelse med sidste afsnit, og ikke som jeg fik skrevet at jeg ikke kunne sætte mig ind i det (slettet)
(8) 03-12-2014 kl. 22:25

Jeg ser det hverken som desperat eller ynk at søge ligesindede at fejer julen med. Ligesom jeg ser det helt ok at fejre jul eller være medhjælper hos organisationer eller private, der holder juleaften for andre.
 (slettet)
(9) 04-12-2014 kl. 16:32

---kan se at jeg måske ikke ved nok om Junckers situation til at udtale mig som jeg gjorde , om den. Undskyld ..

Men jeg mener generelt at der ikke er noget skrækkeligt ved at holde jul alene. Såvidt jeg kan se i familie og omgangskreds, så er det alligevel der, vi ender med alderen. Det er simpelthen for anstrengende at deltage i det hæsblæsende ræs, når man bliver ældre.
Og hvis man er alene, har to hænder og overskud til det, så gør man jo en god gerning i julen ved at hjælpe andre til en god jul.

Redigeret 04-12-2014 kl. 16:32 (slettet)
(10) 06-12-2014 kl. 18:46

Svar på indlæg nr. 8 af amazing:

Jeg er så desperat at jeg holder jul alene osv.

ps. forresten holder jeg ikke jul og det er ikke pga. religiøse årsager


Redigeret 06-12-2014 kl. 18:50Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.