Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Forret... (1/2)


 (slettet)
(1) 03-04-2016 kl. 13:25


Jeg er simpelthen helt blank for ide'er til en forret til min søns konfirmation.

Vi skal have kinesisk buffet, og det eneste der tilbydes til forret er suppe. Forårsruller og div indbagt halløj, er allerede en del af pakken.

Det skal være enkelt og passe til menuen. Vi bliver 60 pers. i alt, så der bliver nok at se til når gæsterne ankommer. Vi har dog folk i køkkenet, der kan anrette og forberede.

Ide'er modtages med kyshånd


Smil fra...
Malle (slettet)
(2) 03-04-2016 kl. 21:27

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Rejecocktail kunne være et bud (slettet)
(3) 03-04-2016 kl. 23:05

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Jamen er suppen ikke god nok, det er jo det man får når man får buffet på en kineser restaurant alligevel. Du kunne jo vælge pekingsuppen f eks eller hønsekødssuppen eventuelt bede om at få lidt brød med.

Når du har kinesisk buffet ville jeg hvis det var mig tage suppen med. Eller helt undvære en forret, det er svært at finde en ret der vil passe til alle de dybstegte ting.

Vælger du en anden forret så skal det være en let en f eks nykogte hvide asparges serveret med hollandaisesauce og drysset med en smule rejer.. Eller et par tynde skiver fersk røget laks med grønne asparges eller en kogt artiskok med rørt koldt smør.

Det skal være noget ganske let ellers blive det hurtigt for meget.

God fornøjelse med både mad og fest. (slettet)
(4) 15-04-2016 kl. 00:31

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Jeg tænker lidt at det kunne være rart med lidt feed back fra dig om du kunne bruge ideerne eller hvad... Det er fint at spørge om ideer men det er måske ikke fint at svare tilbage på eventuelle svar (slettet)
(5) 19-04-2016 kl. 18:26

Svar på indlæg nr. 1 af Malle:

Melon og skinke er altid et hit .... men når I ska' ha' kinesisk buffet, er det mon så ik' nok i sig selv.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.