Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Jul i Den Gamle By, Århus (2/20)


 (slettet)
(6) 11-10-2013 kl. 07:43

Svar på indlæg nr. 5 af Poetica:

Der skal være plads til alle - også handicappede, så der er plads til at tage hensyn.

Vil absolut ikke lave et event hvor der ikke er plads til at tage hensyn til mennesker med udfordringer, men ved godt Den Gamle By kan udgøre forhindringer for nogle, men vil nok mene, at de forhindringer kan overvindes i langt de fleste tilfælde. (slettet)
(7) 11-10-2013 kl. 07:54

Svar på indlæg nr. 2 af ambi:

Det lyder sgu da kedeligt at skulle bruge en lørdag på at sidde og kigge kalender...... hvorfor ikke tage med i den gamle by + Flammen!?? (slettet)
(8) 11-10-2013 kl. 08:35

Svar på indlæg nr. 5 af Poetica:

Tror du vi alle sammen kan være på dametoilettet!??

Som jeg læser det, anbefales det at man skyder genvej et sted, og at man holder sig fra EN gade..... ikke at det ikke er muligt at komme igennem på scooteren, men at vejen bare er dårlig. Så det er vist bare et spørgsmål om hvor meget 'rysteri' man kan holde til....

Men du kan jo også vælge at se det fra den side at du kan være med i mindst 2/3 af turen rundt i gamle by, eller slet ikke være med.... og så er det vel bedst at være med, selv med lidt begrænsning!?
Og du kan jo også forberede dig så godt som muligt via deres hjemmeside, der er jo måske et par ting af de let tilgængelige du gerne vil fordybe dig i, og at du så efterlades der mens de/vi andre udforsker de steder der er ufremkommelige for dig.

F.eks. har jeg allerede set et par ting på kortet som har min interesse mere end andet, så jeg kunne da også godt forestille mig at vi nogle gange i løbet af dagen deles lidt op for at nogen går i et hus og fordyber sig, mens andre går i et andet og så man mødes igen 15-30 min. efter. Vi har jo alle lidt forskellige interesser.

Og sådan en scooter er supernem at køre.

Men jeg vidste sgu da ikke at du var kørestolsbruger..... er du 'bare' dårligt gående, så du ikke kan være på benene en hel dag, eller sidder du i såsan en hele dagen? (slettet)
(9) 11-10-2013 kl. 08:55

Svar på indlæg nr. 8 af Fætter Solskin:

Der er meget du ikke ved om mig.
Ej, har faktisk i et stykke tid tænkt på at besøge den gamle by igen, og vil enormt gerne hive en ven med. Han sidder i kørestol, og jeg HAR prøvet at skubbe ham over toppede brosten , hvilket ikke var en succes, det kan faktisk ødelægge en udflugt. Og aner ikke, hvordan hans erfaring er med scooters, men er i gang med at undersøge det.

Mht ruten for gangbesværet, er den jo ikke engang indtegnet på deres hjemmeside/kort(?). Jeg kan ikke finde den i hvert fald. (slettet)
(10) 11-10-2013 kl. 11:26

Svar på indlæg nr. 7 af Fætter Solskin:

Nu ikke hundse med en ældre dame! Skal liiiige se, om logistikken går op, nå!Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.