Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Boganmeldelser fra Læsehesten (8/41)


 (slettet)
(36) 18-03-2013 kl. 12:12

Svar på indlæg nr. 35 af hebiha:

Det forstår jeg udemærket. Det er rigtig hyggeligt.

Jeg er glad for min book seat, for jeg har svært ved at holde på en stor bog p.g.a nogle svage hænder, så den er dejlig at støtte bogen op af. Men alt mulig kan da bruges. Jeg så den hos min søster og fik ideen til en julegave.

Jeg må i gang med Ken Follet. Hvad vil du anbefale at jeg starter med, når jeg kun har læst London kalder? (slettet)
(37) 18-03-2013 kl. 14:39

Svar på indlæg nr. 1 af Daphne:

Nu skal det ikke kun være romaner og krimier, så her er mine bidrag :

”Ondskabens psykologi”, af Rolf Kuschel & Faezeh Zand, med bidrag af Jan Øberg.
Bogen fortæller om menneskets ondskab, under såvel impulsive som kontrollerede forhold. Den tager en med på en historisk rejse, hvor lommeletter og pauser er en god ide. Selv om bogen skriver psykologi, kan historiske sjæle også få et godt indblik i menneskets værste natur.

”Empati”, af Arthur P. Ciaramicoli & Katherine Ketcham
Bogen er helt klart en modsætning til ”Ondskabens psykologi”, selv om et kap. handler om den mørke side i empatien. Den er på en måde også meget personlig, idet forfatteren drager sit privat/familie/arbejdsliv, ind i bogen. Kan varmt anbefales til nysgerrige sjæle, der gerne vil vide mere om empati.

Sidst, men ikke mindst, anbefaler jeg min bibel ”Særligt Sensitive mennesker”, af Elaine N. Aron.
Første gang jeg læste denne bog, lettede en sten fra mit hjerte, en byrde fra mine skuldre. Den er så meget mere end en bog eller bibel, og alle mennesker må kunne læse, bare lidt, af sig selv i den. Bogen kan anbefales, men ikke beskrives. Læs den, føl den og forstå. (slettet)
(38) 18-03-2013 kl. 15:28

Svar på indlæg nr. 32 af Daphne:Giver dig helt ret bare ærgeligt vi skal vente til efteråret 2014 på nr tre i Giganternes fald og Verdens vinter.

Jeg sluger hans bøger.

Ken Follett er gudRedigeret 18-03-2013 kl. 15:30 (slettet)
(39) 18-03-2013 kl. 15:32

Svar på indlæg nr. 37 af Poetica:


tak lidt alternativ læsning jeg kan gå efter på bibloteket. (slettet)
(40) 18-03-2013 kl. 16:20

Svar på indlæg nr. 36 af FioniaDK:

Prøv at læse Den 3 tvilling, den er en psykologisk roman og dog ikke, men den er bare spændende synes jeg, tag dernæst triologien den tung at læse men den er spændende og løber over omrking 100 års tid eller så... og læs så den andet han har skrevet eventuelt ind imellem ...

Nu ved jeg ikke hvor hurtigt du læser, men jeg nappede triologien på små 14 dage i et hug, jeg kunne ikke lægge den fra mig trods det jeg sytes den var tung at læse ind imellem, den va spændende nok, og jeg må indrømme jeg er jo nygerrig og vil liiie læse næste side med, det blev til mange kapitler om natten nogle gange.

God fornøjelse med Ken Follet... Jeg håber du kan lide hans stilLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.