Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Boganmeldelser fra Læsehesten (7/41)


 (slettet)
(31) 16-03-2013 kl. 13:19

Svar på indlæg nr. 29 af topsy:

Lady Godiva, Fanny Hill, O´s historie, og en der ligner Fanny Hill lidt jeg kan ikke huske navnet på den, men den har jeg vist i kælderen... mener den hedder Nana og handler om en stuepige´s seksuelle oplevelser.. den minder meget om Fanny Hill. (slettet)
(32) 18-03-2013 kl. 09:32

Kan varmt anbefale Ken Follett's bøger, har selv en stor del af dem.

Mastodonterne: Jordens Søjler og fortsættelsen Uendelige verden er absolut læseværdige.

Ken Follett er fantastisk til at leve sig ind i forskellige århundrede, og flere af hans bøger tager udgangspunkt i faktiske hændelser i historien.

Én af hans tidligere bøger, der virkelig har gjort et stort indtryk på mig er den der hedder: 'Et sted kaldet frihed'.

Historien finder han ved at han skal grave ude i haven, og finder et jernhalsbånd, hvor der inden i står, 'denne mand tilhører sir George Jamisson .. anno 1767' - derefter begynder Ken Follett at bore mere ned i historien bag, og det er der så kommet en fantastisk fortælling op af, som er gribende, hjertevarm, nådesløs og spændende.

De øvrige bøger, han har skrevet før Jordens Søjler, er absolut også læseværdige. Kan bl.a. nævne De 5 løvers dal, London Kalder, Manden fra Skt. Petersborg, Nat over havet, den 3. tvilling etc., men de øvrige er absolut også værd at læse.

Hans nyeste skud på stammen er en trilogi, hvor første bind hedder: Giganternes fald, den er absolut også gribende, og jeg skyndte mig på biblioteket for at låne nr. 2 i trilogien, men måtte lige vente et år før, den reelt blev udgivet.. Sikke en nedtur.
- men nu har jeg så også fået Verdens Vinter, og venter bare med spænding på at 3. og sidste del i trilogien bliver oversat til dansk

Go' læsning. (slettet)
(33) 18-03-2013 kl. 09:39

Svar på indlæg nr. 32 af Daphne:

De står næst på min liste over bøger jeg MÅ læse - triologien.

Jeg har læst London kalder ( har den vist selv)

Tak for info.

Hm, jeg har også Kampen om tronen stående (georg Martin). Den er enorm. Det er vist en sag for min nye book seat.
Så vidt jeg ved, er Ken Follets triologi også nogle moppedrenge? Kan være svære at ligge og læse i sengen.

 (slettet)
(34) 18-03-2013 kl. 11:59

Svar på indlæg nr. 32 af Daphne:

Ken Follet´s Den 3 tvilling er ualmindelig spændende, jeg har den fra første oplag og læste den føste gang da jeg var ung, senere kom der en film i tv om den og så fik jeg læst bogen for et par år siden igen, og erindrede endnu engang Ken Fpllet´s geniale måde at skrive på.

Jeg har også læst triologien den er da meget god men ikke genlæselig for mig, det er dne for tung til synes jeg. Et sted kaldet frihed står på min ønskeliste over bøger jeg vil have læst.... dejligt at du mindede mig om den igen... (slettet)
(35) 18-03-2013 kl. 12:02

Svar på indlæg nr. 33 af FioniaDK:

Triologien er en moppedreng af de store men jeg sætter mig godt til rette i sofaen med en tyk pude på benene og bogen på der... let musik på radion og en kande te ved siden af mig samt et par skiver knækbrød med ost så er jeg rustet til en 2-4 timer i godt selskab når jeg begiver mig ud i tykke bøger, jeg har et tæppe liggende til ryg og ben og så er der ren hygge på dagen....

Ind imellem rejser jeg mig og strækker ud i ryg og ben, laver venepumpeøvelser og husker at strække armende ud og så kan jeg klare ne hel dags læsning på den led.... Jeg elsker at hive en dag ud af kalenderen og læse den væk...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.