Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Boganmeldelser fra Læsehesten (38/41)


 (slettet)
(186) 03-10-2013 kl. 09:52

Svar på indlæg nr. 184 af topsy:

Selv tak Perlepige.... (slettet)
(187) 07-10-2013 kl. 17:59

Så fik jeg min første bog jeg skal anmelde, det er Dennis Knudsen´s biografi * Jeg dør kun en gang*, jeg er spændt på at læse den og skal nok skirve lidt herinde om den når jeg er kommet igennem den.

Men indtil da kan der læses om den her:

www.saxo.com/dk/dennis-knudsen_denn... (slettet)
(188) 16-10-2013 kl. 18:47

Svar på indlæg nr. 187 af hebiha:

Jeg har læst Dennis Knudsens helrige biografi, og kan da varmt anbefale den, den er hudløst ærlig, den levende, den er overvældende.... Man skal kunne kapere hans ærlighed, for der er intet man ikke hører om.... Han er lige ud af landevejen, man læser om hele hans liv, om hans oplevelser fra barn til ung udi hans søgen af seksualitet, hans umådelige dygtighed følger man på godt og ondt.

En god bog som er værd at læse... den får 5 * ud af 5 af mig (slettet)
(189) 16-10-2013 kl. 19:22

 (slettet)
(190) 17-07-2014 kl. 15:27

Det er svært ikke, at hade et menneske, et land eller en religion, når man har læst ”Huset i himlen” af Amanda Lindhout/Sara Corbett, selv om bogens essens er tilgivelse og forståelse. Man sidder også tilbage med en bekymring over om de mange milliarder, der gives til nødhjælp og ulandsbistand, giver landene og deres befolkning et fejlagtigt indtryk af bidragsydernes velstand.

Bogen er så fængslende og velskrevet, at man har svært ved at lægge den fra sig. Steder, som i en om end nær fortid, fremkommer så dragende på en, at man selv har lyst til at opdage dem. Heldigvis kommer man til fornuft undervejs i Amandas fortælling, og erkender at verden ikke længere er et eventyr, der skal udforskes på egen hånd og med en rygsæk, men med en forsigtighed og bodygards.

”At rejse er at leve” skrev H.C. Andersen engang i fordums tid, men jeg vil rette det til at overleve. ”Huset i himlen” er en plads værdig på boghylden, i tilfælde af at man en dag lader sig lokke ud over grænserne.

God fornøjelse.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.