Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Personlige erfaringer med Berlin (2/5)


 (slettet)
(6) 25-07-2013 kl. 10:12

Svar på indlæg nr. 5 af Madam Ziki:

Hvis i tager lidt nordpå derfra, finder i en gade der hedder "Gustav Adolf strasse"
Der ligger en super fin (og billig) cafe på hjørnet - kan snildt anbefales.
(Undgå dog for guds skyld den lille Imbiss på hjørnet af Ostseestrasse og Prenzlauer allee, kun 20 meter derfra!! Maden der ligger niveauer under hvad man kan få på McDonald's.)

Derudover ligger der, midt på G.A strasse en lille lokal bar kaldet "Mittendrin" - er man til den der typiske knejpehygge, er det et fantastisk sted at nyde en øl eller to - og folk der er enormt venlige og imødekommende (Jeg mindes stadig en fabelagtig karaokeaften med masser af fælles skråleri til tyske toner, og en imponerende Elvis-imitator)

Prenzlauer berg er generelt en fantastisk bydel, som har et meget anderledes udvalg af oplevelser, end det mere moderne og luksuriøse område omkring Ku-damm og Friedrichstrasse. Glæd dig! (slettet)
(7) 25-07-2013 kl. 10:19

Derudover må jeg i øvrigt anbefale, at i reserverer bord i fjernsynstårnets (På Alexanderplatz) restaurant en dag - det er ikke ligefrem billigt, men at nyde en middag i 210 meters højde, mens man roterer og dermed har udsigt over hele Berlin, er simpelthen fantastisk! Et absolut "must try!"

Redigeret 25-07-2013 kl. 10:20 (slettet)
(8) 25-07-2013 kl. 10:25

Svar på indlæg nr. 7 af MrRasmus:

Har reserveret bord i fjernsynstårnet på onsdag til frokost - og købt billetter på nettet.Har brugt berlin-guiden.dk rigtig meget

Det fortryder jeg ikke nu efter din omtale! (slettet)
(9) 25-07-2013 kl. 10:32

Svar på indlæg nr. 6 af MrRasmus:

Citat;"Hvis i tager lidt nordpå derfra, finder i en gade der hedder "Gustav Adolf strasse"
Der ligger en super fin (og billig) cafe på hjørnet - kan snildt anbefales."

Den vil vi absolut forsøge at finde

Citat:"Prenzlauer berg er generelt en fantastisk bydel, som har et meget anderledes udvalg af oplevelser, end det mere moderne og luksuriøse område omkring Ku-damm og Friedrichstrasse. Glæd dig! "

Jeg glæder mig helt vildt! Elsker at være på storbysferie.. Er glad for at du beskriver bydelen således. Det er mere mig - end moderne og luksuriøse bydele. (slettet)
(10) 25-07-2013 kl. 10:37

Svar på indlæg nr. 9 af Madam Ziki:

Sidst jeg var i Berlin endte jeg på en gåtur på en god håndfuld kilometer henad Danzigerstrasse og ned af Brunnenstrasse ind mod centrum af Berlin - det var fuldstændig uplanlagt, men en fabelagtig oplevelse, som blandt andet bød på masser af spøjse og anderledes butikker, samt Berlins fantastiske "Kultur brauerei", som kort fortalt er et gammelt bryggeri, som nu indeholder en masse kulturinstitutioner og anderledes shops og små musiksteder
Er man frisk på gåturen, så er den et must! Det er bare at stå af ved Danziger strasses S-bahn station, og begive sig vestpå, til man rammer BrunnenstrasseLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.