Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Par - og far, mor og børn alle vegne (1/13)


 (slettet)
(1) 31-07-2013 kl. 21:40

Nu har jeg aftalt med et par veninder, at vi vil på hotelferie i DK . Alle de steder vi ser på nettet, er der billeder af far, mor og børn, eller forelskede par, der sidder med et glas rødvin i solnedgangen. Der er tilbud på "romantisk miniferie for 2" eller lejligheder med masser af børneværelser. Hvis man skal have enkeltværelse, koster det mere end et dobbeltværelse.
Hvordan kan det gå til, at rejsebranchen ikke har opdaget, at der er masser af singler? - og mange købestærke singler uden børn, som rejser på mange forskellige måder: Alene, med en ven/inde, i grupper, med voksne børn.
Jeg er snart bange for, at vi må finde på noget andet.Det bliver alt for dyrt, og ikke sjovt at være sammen med alle de par med eller uden børn, som Danmark åbenbart vrimler med.
Hvordan holder du ferie hvis du Dannark hvis du er single? (slettet)
(2) 31-07-2013 kl. 21:48

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Hvis man, som single, ikke kan holde ud at holde ferie med par med eller uden børn, men kun ønsker at være i nærheden af andre singler, vil jeg anbefale, at man tager med de unge på bustur til Sunny Beach eller andre lignende steder.

Jeg er single med børn, og vi holder ferie hos vennerne i Jylland..

Når jeg er 100% alene, er jeg hjemme og lade op.. (slettet)
(3) 31-07-2013 kl. 21:53

Svar på indlæg nr. 2 af Maria_af_DK:

Indlægget drejer sig om, at vi mener, at der ville være rart med tilbud, er matcher forskelliges behov og interesser, intet andet.
 (slettet)
(4) 31-07-2013 kl. 22:05

Svar på indlæg nr. 1 af Nicelady:

Det sælger nok ikke særlig godt. Og det er jo logisk, at de sælger mere hvis der er 2 afsted end en enkelt der optager et værelse. (slettet)
(5) 31-07-2013 kl. 22:12

Svar på indlæg nr. 3 af Nicelady:

Og mit råd er, tag til Sunny Beach..Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.