Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

1 eller 2 killinger??? (2/5)


 (slettet)
(6) 18-10-2007 kl. 07:12

Jeg ville vælge to, hvis det var muligt her.

Desværre må vi kun have 1 styk, og folk melder hinanden her, som at de intet andet har at gå op i.

Jeg mener dog ikke, at du får en mindre kælen kat af kun at få en - mine har altid været ekstem kælne, det kommer helt an på hvor meget tid, der bliver lagt i det.

Men jeg ville vælge to, for at der er noget selskab, når de er alene hjemme. (slettet)
(7) 18-10-2007 kl. 13:05

Svar på indlæg nr. 1 af Alanis:

Hey
Jeg har lige snakket med en katte adfærs tingeling om det i sidste uge. Katte er ikke sociale flokdyr og når det er inde katte, så siger hun at det faktisk ikke er godt at have to. Det er ligesom hvis man er i et dårligt ægteskab så kan man ikke komme væk derfra. Hvis kattene ikke kan lide hinanden, så er det ikke fedt at de går og er lukket inde i samme lejlighed og ikke kan komme væk fra hinanden. Det med at det er søskende er ikke ligesom os mennesker med familie kærlighed. Jeg har selv to søskende og de er bestemt ikke venner mere.

Jeg vil dog sige at jeg selv har to ( den ene skal desværre aflives på mandag pga sygdom ) men jeg vil da nok overveje at få en mere på et senere tidspunkt. Det var bare hvad hun fortalte mig og ikke nødvendigvis hvad jeg selv mener du skal gøre

Mvh
Malene (slettet)
(8) 18-10-2007 kl. 19:25

Svar på indlæg nr. 7 af AmieDK:

Har selv 2 indekatte og hvis de ikke havde hinanden tror jeg de havde splittet mit hjem ad...
Kan absolut anbefale at få 2.
Men skal de kun være indekatte vil jeg ikke anbefale alm huskatte.. De egner sig simpelthen ikke til at være lukket inde..
Det er selvfølgelig dyrere at anskaffe sig 2 race katte men det vil belønne sig i længden.

Men rigtigt har man anskaffet sig 2 der ikke kan sammen er det også synd.... (slettet)
(9) 18-10-2007 kl. 22:51

Svar på indlæg nr. 8 af Din eneste ene:

Vil du venligst se mit indlæg 4, med det billede af de to katte...
Jeg mener da det er almindelige huskatte (uden jeg ved det med sikkerhed), men de er indekatte, og har aldrig ødelagt noget.. (slettet)
(10) 18-10-2007 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 8 af Din eneste ene:

Hvem har bildt dig ind, at huskatte ikke kan være inde?? For det er da noget vrøvl... Jeg har haft huskatte inde siden jeg var barn, både 1, 2 3 og 4 sammen... og der er ingen af dem der har ødelagt noget som helst... I øjeblikket har jeg en enkelt huskat sammen med mine 3 persere... og ja, hun opfører sig da anderledes end uldtotterne, men hun ødelægger altså ikke noget. Og hun er endda vokset op i en stald og kom først til mig, da hun var 5 mdr....Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.